Clock

sâmbătă, 4 februarie 2017

Ordonanta criminala si guvernarea penala!

            
                               Evolutia luptei antipenali! Uniti, putem schimba ceva!

                                                          Sursa: http://www.digi24.ro/

           Am vazut in ultima saptamana proteste in Romania cum nu credeam ca o sa mai vad vreodata!
Penalii de la guvernare au depasit orice limita de bun simt, lansand ordonante noaptea, ca hotii, bazati pe faptul ca au castigat alegerile si sunt majoritari!
Oamenii abia acum isi dau seama de consecintele lipsei de implicare si despre consecintele lipsei de la vot: la votare au iesit doar pensionarii si lingaii si acum sufera o tara intreaga!
Pentru o asemenea marsavie, toti penalii din Guvern meritau soarta lui Ceausescu, sau in cel mai bun caz, puscarie pe viata.
            Oare ce si-au spus securistii criminali care ne conduc in noaptea neagra: sa dam o ordonanta sa ne protejam toti apropiatii! "Pai cum sefu', nu e cam pe fata ce interese avem? Ce-o sa zica lumea?", a intrebat un lingau PSD. La care Dragnea: "Da-i ba dracu' de prosti, ca n-au ce face! Suntem la putere! Suntem majoritari! Toate institutiile sunt ale noastre: noi avem justitia, MAI, SRI, etc. Cine crezi ca s-ar pune cu noi? Pai le taiem bugetul daca caraie! Iar daca prostimea iese in strada, pun jandarmii pe ei!"
Si asa s-a nascut ordonanta criminala, cea mai penala si mai perversa din ultimii 27 de ani de "democratie".
          O ordonanta perversa care intorcea Romania inainte de '89, la dictatura penalilor s care ar fi dovedit ca comunistii si securistii criminali de la guvernare fac ce vor, pentru ca tara e a lor.
Oare cat de socati au fost cand au vazut sutele de mii de oameni in strada? Oare si-a pregatit Dragnea elicopterul si il tinea gata alimentat pe cladirea Guvernului?
La Targoviste inca se mai vad urmele de la gloantele din '89! Oare nu s-a gandit ca ar putea sa le improspateze?
Prin aceasta ordonanta, guvernul de slugi comuniste si securiste care au ajuns sa conduca aceasta tara si-au dovedit dispretul total fata de oamenii acestei tari de la care isi iau salariile si pensiile nesimtite!
Romanii au dovedit in ultima clipa ca pot schimba ceva, dar numai daca se implica cu adevarat!
Afirmatia lui Dragnea, ca daca vrea scoate in strada 1 milion de pesedisti este la fel de falsa ca afirmatia ca Pamantul e plat! NIMENI nu ar fi avut curajul sa iasa si sa sustina o asemenea aberatie!
           Am ajuns sa fim guvernati din nou de PCR prin mostenitorii lor, de catre Securitate prin urmasii lor si lumea este oarba! Ce se intampla acum in tara dovedeste implicarea perversa si criminala a fostului PCR in toate institutiile statului si ocuparea de catre fostii securisti a unor posturi cheie din actuala structura statala a Romaniei!
         PCR-istii, pardon, PSD-istii ne-au facut de ras in fata planetei care a vazut cu cine avem de-a face in realitate! Au vazut ceea ce au ignorat in toti acesti ani: comunistii si serviciile criminale securiste nu au disparut! Si-au schimbat doar denumirea si au preluat pe ascuns toate functiile importante!

 SA NU CREDETI MINCIUNA PSD-ISTA! SA NU CREDETI MINCIUNA MARIONETEI GRINDEANU!
Securistii criminali NU au renuntat la ordonanta! Au vrut doar sa calmeze spiritele! Vor incerca sa modifice Codul Penal cu disperare, prin orice metoda! Vor incerca sa ascunda niste prevederi in alte legi sau ordonante care sa faca exact ce au facut acum: sa le apere buldogii si slugoii perversi de puscarie!
Asa ceva nu trebuie acceptat! Trebuie sa iesim in strada pana cand acesti "guvernanti", instrumente ale PCR, sa inceapa sa tremure de frica numai la gandul ca ar putea da vreo lege la fel de criminala si perversa!
Romani! NU VA LASATI MANIPULATI de cel mai periculos serviciu secret criminal din lume, care inca activeaza in Romania: Securitatea Criminala! NU VA LASATI MANIPULATI DE PCR!
          Sunt dispusi sa faca orice sa-si apere borfasii, pentru ca au furat impreuna milioane si au impartit intre ei puterea si bogatiile tarii!
Vor incerca tot felul de subterfugii pentru a-si atinge scopul, iar daca noi vom fi suficient de adormiti, ne vom trezi cu o ordonanta sau lege si mai periculoasa decat asta!
Penalii vor incerca sa modifice orice lege chiar cu pretul vietii! Nu poti avea incredere in hiene! Nu-i credeti!