Clock

marți, 12 aprilie 2016

Dumnezeu uraste fatarnicia perversilor ortodocsi fanatici!

          Mare scandal mare pentru o piesa muzicala care promoveaza modestia!
Dar biserica fanatica ortoperversa romana, se simte vizata, pentru ca ne-am saturat toti de luxul popilor jegosi care se lafaie in lux si vand pe bani lucruri spirituale!
Avem o tara de fanatici extremisti ortoperversi, care sunt convinsi ca doar religia lor e "singura adevarata"!
Asta e definitia fanatismului si la fel cred si musulmanii! Asa se ajunge la terorism! Prin fanatism religios!
Genratia de hodorgi din Romania, nascuti si crescuti in comunism, un grad minim de educatie, sunt cei mai "credinciosi. Asta doar cand le convine! Intotdeauna stiu cu ce a gresit celalalt si niciodata nu vede dracii care ies din el, in momentul in care isi uraste si jigneste aproapele!
         Mai mare fatarnicie ca la popiii ortodocsi n-am vazut nicaieri in lume!
Striga impotriva homosexualitatii, dar bisericile lor sunt PLINE DE HOMOSEXUALI care slujesc si dau mainile la molfait babelor proaste si taranilor nespalati, care vin la biserica dupa ce-si caftesc bine copiii si nevasta si eventual trec pe la carciuma!
Propoavaduiesc smerenia si saracia, dar se lafaie in bolizi de lux si refuza sa ingroape oamenii daraci, daca nu-si primesc banii pretinsi, pentru care nu platesc taxe si impozite.
Predica despre  prea-curivie si bisericile sunt pline de popi curvari, camatari, samsari de masini si orice alta afacere din care iese "ochiul dracului" care le este atat de drag popilor mizerabili!
Fanatismul religios din aceasta tara primitiva si fatarnica, numita Romania, va disparea doar cu disparitia fizica a babelor indobitocite si a mosilor comunisti cu 4 clase, care sunt ei siguri ca singura religie adevarata e a lor!
        Niste javre ipocrite, care doar critica pe ceilalti, cand ei il slujesc pe dracu' de dimineata pana seara~
ORICE RELIGIE CARE SE CREDE SINGURA ADEVARATA ESTE O ORGANIZATIE FANATICA SI TERORISTA!


FELICITARI TAXI PENTRU CURAJ!

https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

Ciolos Pinochio!

       
          Am fost asaltati saptamana trecuta de o manipulare ordinara facuta de fosta securitate, prin care incearca sa ni se puna in carca noi metode de spionare si monitorizare de catre SRI, sub pretextul mizerabil ca "terereristii" ar fi folosit cartele pre-platite din Romania!
Adica, din toate tarile europene care vand cartele fara buletin, "terereristii" si-ar fi luat tocmai din Romania!
Ba le-ar mai fi si reincarcat, ca de, ar fi avut nevoie in Roaming de ele, nu la noi.
         Ciolos face jocul murdar al securitatii, afirmand ca "inteleg ca s-ar fi folosit cartele din Romania"! Deci e clar ca e o presupunere!
Nicio autoritate din Belgia nu a afirmat asa ceva, niciun serviciu de securitate al unei tari nu a dat vreo declaratie, ori altceva legat de acest lucru!
Dar, Mr. Ciolos "intelege" ca! Si noi "intelegem ca" a primit tema de casa de la fosta securitate care vor mai mult control al prostimii, mai multa putere care sa le dea posibilitatea sa santajeze si sa puna la putere pe cine vor ei, nu pe cine vrem noi!
Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, mai ales ca nu are nicio informatie.
          Citeam pe internet niste comentarii, cum ca gogorita cu cartelele ar fi doar un pretext pentru a motiva din nou legi mai restrictive care sa dea putere mai mare securitatii, asa-numita lege Big Brother, care a fost respinsa de 3 ORI  de Curtea Constitutionala, ca incalcand drepturile si libertatile oamenilor.
Pe urma apare si apaticul si dezamagitorul Iohannis, care spune ca vrea sa "rediscute" legea "securitatii cibernetice" (bun nume), pentru a lua noi masuri de a ne reduce libertatea!
Iohannis este un ignorant, o biata marioneta a serviciilor secrete, inconjurat de cei mai incapabili consilieri!
           Cand vorbeste, vorbeste rar si prost, se razgandeste mai repede decat Base si nu are nicio parere personala despre nimic.
Este un om invizibil, lipsit de personalitate, dar care isi cunoaste interesele personale.
Terorismul nu va disparea daca ne luam noi cartele cu buletinul sau daca ne pun securistii criminali microfoane si camere video in case!
Asta este doar o metoda josnica de umilire a noastra si de mentinere sub control, pentru ca ei, politicienii, stiu ca exista riscul de a fi dati jos din scaunele calde pe care le ocupa vremelnic si de unde fura!
RUSINE IOHANNIS! RUSINE CIOLOS!
In tara asta s-a murit pentru LIBERTATE, nu pentru revenirea la putere a fostei securitati criminale!
             Daca era eficienta metoda de spionare universala din oricare stat a adopta legi similare, nu ar fi existat niciun atentat, nicaieri!
Dictatura securisto-comunista este mai periculoasa decat orice organizatie criminala, atat pentru Romania, cat si pentru Europa!