Clock

marți, 12 aprilie 2016

Dumnezeu uraste fatarnicia perversilor ortodocsi fanatici!

          Mare scandal mare pentru o piesa muzicala care promoveaza modestia!
Dar biserica fanatica ortoperversa romana, se simte vizata, pentru ca ne-am saturat toti de luxul popilor jegosi care se lafaie in lux si vand pe bani lucruri spirituale!
Avem o tara de fanatici extremisti ortoperversi, care sunt convinsi ca doar religia lor e "singura adevarata"!
Asta e definitia fanatismului si la fel cred si musulmanii! Asa se ajunge la terorism! Prin fanatism religios!
Genratia de hodorgi din Romania, nascuti si crescuti in comunism, un grad minim de educatie, sunt cei mai "credinciosi. Asta doar cand le convine! Intotdeauna stiu cu ce a gresit celalalt si niciodata nu vede dracii care ies din el, in momentul in care isi uraste si jigneste aproapele!
         Mai mare fatarnicie ca la popiii ortodocsi n-am vazut nicaieri in lume!
Striga impotriva homosexualitatii, dar bisericile lor sunt PLINE DE HOMOSEXUALI care slujesc si dau mainile la molfait babelor proaste si taranilor nespalati, care vin la biserica dupa ce-si caftesc bine copiii si nevasta si eventual trec pe la carciuma!
Propoavaduiesc smerenia si saracia, dar se lafaie in bolizi de lux si refuza sa ingroape oamenii daraci, daca nu-si primesc banii pretinsi, pentru care nu platesc taxe si impozite.
Predica despre  prea-curivie si bisericile sunt pline de popi curvari, camatari, samsari de masini si orice alta afacere din care iese "ochiul dracului" care le este atat de drag popilor mizerabili!
Fanatismul religios din aceasta tara primitiva si fatarnica, numita Romania, va disparea doar cu disparitia fizica a babelor indobitocite si a mosilor comunisti cu 4 clase, care sunt ei siguri ca singura religie adevarata e a lor!
        Niste javre ipocrite, care doar critica pe ceilalti, cand ei il slujesc pe dracu' de dimineata pana seara~
ORICE RELIGIE CARE SE CREDE SINGURA ADEVARATA ESTE O ORGANIZATIE FANATICA SI TERORISTA!


FELICITARI TAXI PENTRU CURAJ!

https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu