Clock

marți, 12 aprilie 2016

Ciolos Pinochio!

       
          Am fost asaltati saptamana trecuta de o manipulare ordinara facuta de fosta securitate, prin care incearca sa ni se puna in carca noi metode de spionare si monitorizare de catre SRI, sub pretextul mizerabil ca "terereristii" ar fi folosit cartele pre-platite din Romania!
Adica, din toate tarile europene care vand cartele fara buletin, "terereristii" si-ar fi luat tocmai din Romania!
Ba le-ar mai fi si reincarcat, ca de, ar fi avut nevoie in Roaming de ele, nu la noi.
         Ciolos face jocul murdar al securitatii, afirmand ca "inteleg ca s-ar fi folosit cartele din Romania"! Deci e clar ca e o presupunere!
Nicio autoritate din Belgia nu a afirmat asa ceva, niciun serviciu de securitate al unei tari nu a dat vreo declaratie, ori altceva legat de acest lucru!
Dar, Mr. Ciolos "intelege" ca! Si noi "intelegem ca" a primit tema de casa de la fosta securitate care vor mai mult control al prostimii, mai multa putere care sa le dea posibilitatea sa santajeze si sa puna la putere pe cine vor ei, nu pe cine vrem noi!
Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, mai ales ca nu are nicio informatie.
          Citeam pe internet niste comentarii, cum ca gogorita cu cartelele ar fi doar un pretext pentru a motiva din nou legi mai restrictive care sa dea putere mai mare securitatii, asa-numita lege Big Brother, care a fost respinsa de 3 ORI  de Curtea Constitutionala, ca incalcand drepturile si libertatile oamenilor.
Pe urma apare si apaticul si dezamagitorul Iohannis, care spune ca vrea sa "rediscute" legea "securitatii cibernetice" (bun nume), pentru a lua noi masuri de a ne reduce libertatea!
Iohannis este un ignorant, o biata marioneta a serviciilor secrete, inconjurat de cei mai incapabili consilieri!
           Cand vorbeste, vorbeste rar si prost, se razgandeste mai repede decat Base si nu are nicio parere personala despre nimic.
Este un om invizibil, lipsit de personalitate, dar care isi cunoaste interesele personale.
Terorismul nu va disparea daca ne luam noi cartele cu buletinul sau daca ne pun securistii criminali microfoane si camere video in case!
Asta este doar o metoda josnica de umilire a noastra si de mentinere sub control, pentru ca ei, politicienii, stiu ca exista riscul de a fi dati jos din scaunele calde pe care le ocupa vremelnic si de unde fura!
RUSINE IOHANNIS! RUSINE CIOLOS!
In tara asta s-a murit pentru LIBERTATE, nu pentru revenirea la putere a fostei securitati criminale!
             Daca era eficienta metoda de spionare universala din oricare stat a adopta legi similare, nu ar fi existat niciun atentat, nicaieri!
Dictatura securisto-comunista este mai periculoasa decat orice organizatie criminala, atat pentru Romania, cat si pentru Europa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu