Clock

marți, 26 ianuarie 2016

Ziua lui Ceausescu! Alo! Tovarasi!

        
             In urma cu 27 de ani, pe data de 26 Ianuarie, se sarbatorea in toata Romania comunista, ziua de nastere a tovarasului Nicolae Ceausescu, cel mai iubit fiu al poporului!
Ceausescu ajunsese la rangul de faraon! O tara intreaga in adula si ii aducea omagii, care mai de care mai lingusitoare.
         Ca au fost si cativa care au opus rezistenta, este adevarat. Dar din pacate, acestia au fost tradati de prieteni, popi sau chiar de catre membri familiilor proprii.
Ce ne mai amintim azi dupa 27 de ani de la iesirea de sub influenta totala a comunismului si a fostei securitati teroriste? Ne amintim de cozile imense la alimente, de lipsa curentului electric, despre saracie, despre mizeria crunta si cladirile cenusii, si mai ales de taraturile din toate zonele societatii de atunci! Era plina Romania de lingai comunisti, pupincuristi analfabeti care si-ar fi violat si mamele pentru niste privilegii de 2 lei.
Atunci daca nu erai mmbru de partid, nu existai! Erai anulat ca persoana, marginalizat, santajat, amenintati si mai apoi "corectat" de fosta securitate criminala.
Ce s-a schimbat de atunci? Doar denumirea fostilor securisti si comunisti, care astazi se numesc parlamentari, senatori si deputati!
Ei conduc de fapt astazi Romania! Acesti criminali au vandut tara si interesele nationale pentru a sta vremelnic la putere si pentru a apuca sa fure cat pentru 10 generatii!
Au furat din aceasta tara tot ce s-a putut fura, au vandut to ce se putea vinde pentru a face averi uriase, departe de ochii prostimii care are impresia ca este condusa in mod democrat si ca traiesc intr-o tara civilizata.
         Romania n-a iesit si nu va iesi niciodata de sub influenta securistilor criminali si a comunistilor! Doar prostii isi fac iluuzii ca se va schimba ceva vreodata in tara asta de rahat. De fapt nu s-a schimbat decat denumirea fostului partid comunist in mai multe denumiri de partid, iar securitatea e bine mersi!
Tortionarii criminali au astazi pensii uriase, nu au suferit niciodata de foame si s-au bucurat de toate privilegiile posibile si imposibile. Cum sa se dezvolte o astfel de tara?
       Ce vedem astazi in tara noastra? Mitocani, cocalari, tigani, alcoolici, criminali, drogati etc.
Cine a crezut ca vom ajunge sa fim o tara civilizata ca in Occident s-a inselat amarnic! Astazi suntem doar o biata colonie, administrata de orice mare putere aflata in zona, si fata de care conducatorii Romaniei se comporta ca niste vasali cuminti, dispusi sa faca orice pentru a-si pastra puterea!
Ceausescu poate fi mandru si dincolo de moarte: Romania a ramas o tara inapoiata, primitiva, condusa in continuare de fostii comunisti, fostii securisti criminali si mai nou, de nesatula si abjecta biserica!
        La asa tara, asa conducatori! Traiasca tovarasul ..........escu in frunte cu conducatorii nostri iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu