Clock

luni, 25 ianuarie 2016

Presedintele mobilier

         
             Nu cred ca mai e o noutate pentru nimeni, ca "marele" nostru Presedinte este doar o piesa de mobilier, fara charisma si fara caonsilieri buni.
Vorbeste rar si prost, se razgandeste si se contrazice mai ceva decat fostul Base!
Macar Base era consecvent in injuraturi si insulte.
Iohannis nu prea are nicio calitate de bun comunicator. Comunica foarte greu si ia decizii greu in asa fel incat sa nu supere pe nimeni.
Imi da impresia ca este un musafir, constient de faptul ca ar supara prea tare daca ar fi mai vertical!
             Am avut mari asteptari de la un presedinte nou, dar se pare ca ne-au fost spulberate toate sperantele. Modul in care a aprobat grabit legea spionajului abuziv prin legea Big Brother imi da fiori reci! Oare cu ce l-au avut la mana "serviciile" de a cedat asa de usor si suntem singura tara din lume care are o lege oficiala care da dreptul jegurilor din serviciilor secrete sa intre cu bocancii in viata noastra privata pe motiv de "suspiciuni asupra sigurantei nationale"?
Imi dau seama ca este un om fara coloana care a sarit ca ars cand a aflat de propunerea legsilativa care dorea interzicerea reclamelor la medicamente.
Sa nu fie vreun interes in spatele acestei decizii de a intoarce legea inapoi?
             Cat despre Ciolos, care se poarta ca o fata mare, ce sa mai vorbim? La fel ca Iohannis nu are coloana vertebrala de a-si sustine sus si tare o pozitie ferma!
Sta tot timpul cu grija sa nu deranjeze pe cineva! A fost mai mult decat jenanta atitudinea sa fata de biserica jecmnaitoare ortoperversa romana! Intai a anuntat ca nu aloca bani pentru catedrala spalarii pe creier a prostilor, dupa care a revenit lingand sutana preafericitului, pentru ca nu cumva sa-si piarda puterea fragila.
Vedem ca de fapt ne conduc niste carpe! Niste piese de mobilier fara coloana vertebrala, niste slugarnici care nu stiu nici ei de ce ocupa aceste functii!
In loca sa ne duca spre o directe buna, sa ajungem si noi odata o tara civilizata, ne ducem inspre lumea a 3-a!
Singura tara din lume, dupa cele islamiste, conduse de biserica: o ceata de hulpavi fatarnici care se inchina doar in fata banului care este si ochiul dracului!
Si ce ochi are dracu in biserica asta parazita! O biserica plina de draci care pozeaza in crestini!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu