Clock

duminică, 10 ianuarie 2016

Biserica Ortoperversa Romana - plina de homosexuali, striga impotriva lor!

       
             Javrele imputite din biserica ortoperversa romana, care ar face orice sa-si mentina privilegiile si averile dobandite fraudulos in cea mai inapoiata si fanatica tara din Europa, s-a apucat sa stranga semnaturi tocmai impotriva celor care colcaie in asezamintele lor: homosexualii!
E plina presa (romaneasca si internationala) de scandaluri cu popi pedofili si homosexuali si care acum fac pe sfintii interesati de familie!
Aceste javre hulpave in sutana, care se bazeaza pe natiunea de comunisti needucati si nespalati din cea mai primitiva si fanatica tara din Europa, isi vad amenintate privilegiile si averile pentru ca isi dau seama ca noua generatie nu mai e interesata de basmele si povestile de 3 lei vandute pe bani de aceste curve cu barba!
Pai vorbiti voi de familie curve barboase, cand la voi in manastiri de intampla tot felul de curvasarii?
Credeti ca am uitat scandalul cu maicuta ramasa bortoasa, cu fanaticul criminal care a crucificat o femeie bolnava? Sunteti mai fanatici decat musulmanii animale burtoase lacome dupa bani!
          Cunosc SUTE de cazuri de popi pedofili, curvari, samsari, bisnitari si homosexuali!
Daca stam sa cautam pe internet gasim sute de mii de articole despre javre ortodoxe si catolice care au abuzat milioane de copii!
Aveti voi vreun drept asupra noastra? Trebuie sa ascultam noi de niste curve barboase a caror secta jegoasa e plina tocmai de elementele pe care le condamna?
Care ati turnat la fosta securitate mii si mii de romani care au murit in inchisorile comuniste?
Sunteti niste DRACI in sutana, care va bazati pe o natiune de prosti si needucati, de scuipatori de seminte, de tigani si mahalagioaice privitori de telenovele si care nu au nicio relatie cu apa si sapunul!
Romania nu are ce cauta in UE! Trebuie sa se uneasca cu Rusia, unde ii este locul! Alaturi de comunisti si fanatici, ca asa sunt invatati! O natie care inca mai umbla in carute, care se spala o data pe an (cand merg la biserica jegoasa, dar care habar nu au de ce merg acolo), o natie de tradatori, paduchiosi, nespalati si habotnici!
         Romanii adevarati, cu minti deschise, au plecat demult din tara, ori daca au ramas din pacate nu se implica!
Raman hodorogiii si babele slinoase, care considera abuzurile familiale normale, care considera pedofilia si zoofilia normala, ca asa stiu ei de la alti hodorogi si babe needucate!
bor (ca nu merita majuscule) este o organizatie mafiota periculoasa care vor doar sa tina populatia in prostire si lipsa de informatii ca sa poata fi supta de bani!
Si, in tara cea mai fanatica, comunista si primitiva din Europa, a gasit exact ce are nevoie: prosti, ciobani, ghiolbani, needucati, nespalati si comunisti jegosi!
Ati merita sa fiti ocupati de rusi, pentru ca acolo apartineti!
Tara asta nu se va moderniza nici in 200 de ani! Poate dupa ce vor muri natia actuala de comunisti imputiti si odraslele lor!
EXEMPLE DE "ORTODOXIE":

Exemple de popi "crestini" ortodocsi din Romania:

http://www.romaniatv.net/media_19663_un-staret-din-arad-filmat-in-timp-ce-era-palmuit-peste-fund-de-un-barbat-video_16381.html#media
http://www.time4news.ro/social/discutie-halucinanta-intre-un-preot-si-un-homosexual-pe-care-la-chemat-la-o-intalnire-nam-mai-fost-cu-doi-desi-suna-tentant.html
http://www.click.ro/news/national/preotul-m-chemat-de-sapte-ori-sa-facem-sex
http://www.ziare.com/stiri/frauda/un-preot-homosexual-filmat-in-plina-partida-de-sex-323857
http://newsar.ro/scandal-cu-iz-de-pedofilie-la-o-biserica-din-iasi-ce-le-facea-preotul-la-spovedanie/
https://www.youtube.com/watch?v=6aP9MYmsS9k
http://www.antena3.ro/externe/aceasta-imagine-vine-ca-o-palma-peste-fata-bisericii-ortodoxe-preot-cu-apucaturi-homosexuale-170328.html
http://www.ziare.com/articole/scandal+sexual+preoti
http://www.click.ro/news/national/scandaluri-sexuale-care-fost-implicata-biserica-ortodoxa-romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu