Clock

luni, 11 ianuarie 2016

Academicienii din puscarii!

         
         In ultima vreme vedem din ce in ce mai des mari titluri de ziare despre "savantii" si "doctorii" din inchisoare care si-au redus semnificativ pedepsele, "generand" mari lucrari stiintifice si literare.
Intrebarea este de ce se face tam-tam tocmai acum, cand aceste lucruri se stiau de ani de zile?
De ce incep escrocii de profesori complici ai acestor criminali sa-si dea demisiile?
Nu vor sa se afle pe cati bani s-au vandut?
          Nu le-au cazut mainile cand au semnat elogii la adresa acestor infractori analfabeti? Se pare ca unii si-ar vinde si mamele pentru niste bani. Ma asteptam la asa ceva din partea unor cocalari, analfabeti sau a unor needucati. Nu din partea unor profesori universitari!
Sa le fie rusine acestor spagari de doi lei! Se vede treaba ca nu e suficient sa fii un om educat, ca sa nu devii o javra!
Mi-ar fi rusine sa stiu ca am ridicat in slavi o "opera" scrisa de un analfabet si un urangutan cum e Becali! Ce exemplu dau acesti indivizi jenanti tinerei generatii? le arata ca e suficient doar sa ai bani, fara sa ai nicio urma de inteligenta, pentru ca poti cumpara orice cu bani! Inclusiv stiinta!
Ce scarbe! Ce oameni fara coloana vertebrala!
           Si se mai mira ca nu-i respecta tanara generatie! Ce sa respecte? Niste profesori cocliti, nascuti si educati de comunism, care acum se dau mari savanti si scriu carti de 2 lei in numele infractorilor?
Mare mizerie a ajuns tara asta! Nu mai gasesti oameni cinstiti decat in poze! Au devenit niste raritati!
Am ajuns sa ni se ceara spaga chiar si de catre cei care sunt platiti sa faca o treaba.
Trebuie sa dai spaga la asistenta de la spital sa-ti faca o injectie la o urgenta, trebuie sa dai spaga la doctor, trebuie sa dai spaga la militienii jegosi si nemancati, trebuie sa dai spaga la primarie, trebuie sa dai spaga la popi, ca sa nu te lase cu mortul neingropat.
Asta a ajuns Romania? O tara de spagari, de hoti hulpavi si analfabeti?
Degeaba avem copii supradotati si peisaje de vis! Animalele corupte distrug tot ce a mai ramas din tara asta. Ei vand padurile, pamanturile si apele tarii strainilor pe spagi si preturi de mizerie.
            Este doar o chestiune de timp pana cand va veni momentul in care nu mai e nimic de vandut din tara asta.
Doar ca atunci va fi prea tarziu. S-ar putea ca atunci nici tara ca atare sa nu mai existe, sa fi fost vanduta de mult de politicienii lacomi si criminali, pe care nu-i intereseaza ca distrug viitorul noilor generatii. Ce mizerabili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu