Clock

vineri, 7 august 2015

Iohannis cel Somnoros!

           Desi ne asteptam cu totii la un Presedinte puternic, capabil sa-i tine piept lui Ponta si mafiei care-l inconjoara, ne-am pricopsit cu un Presedinte care se odihneste...
Nu are niciodata replicile la el, reactioneaza intotdeauna tarziu si stangaci la toate provocarile lui Ponta si ale acolitilor lui, nu vorbeste nici cand trebuie nici cand nu trebuie, intr-un cuvant este somnoros...
Desi Ponta este cercetat penal, audiat, anchetat, etc, Iohannis se sfieste sa comenteze ceva.
Reactiile lui sunt intotdeauna greoaie si ineficiente, iar baronii isi vad nestingheriti de treaba.
Ne-am fi asteptat sa mai starpeasca putin mafia asta care acapareaza orase intregi: mafia tiganeasca, mafia baronilor, mafia functionarilor publici, mafia din politie (care a ajuns mai rau decat fosta militie), etc.

         Au ajuns la putere toti incapabilii si parvenitii din familiile politicienilor corupti, toate amantele odraslele, slugoii si lingaii!
As fi vrut sa-l vad pe Iohannis cum iese si ia atitudine, cum provoaca Guvernul sa-i dea socoteala, cum se impune cum ia decizii curajoase, etc.
In schimb ce vedem? Nimic! Absolut nimic!
Dezamagirea este cu atat mai mare cu cat ne gandim ca il vom avea 5 ani Presedinte pe Iohannis. Deci asa vom fi inca 5 ani de-acum inainte: cu un Guvern care face ce vrea (mai nou ne face cea mai mare moschee din Europa, pe langa catedrala "mantuirii banului) care va lua decizii populiste si care va intinde capcane nesfarsite actualului Presedinte, in care acesta cade de fiecare data!
          A reusit sa-l faca sa se umileasca in fata lui prin "maririle de salariu", pentru care acesta i-a multumit, desi nu era cazul, a reusit sa distraga atentie de asupra sa (Ponta) si sa provoace alte scandaluri in presa, etc.
Desi este un individ cel putin dubios, are o echipa de fosti comunisti profesionisti, care au ridicat manipularea si discerditarea adversarilor la nivel de arta!
Nici KGB-ul nu ajunsese la asa nivel de rafinare.
Ce este astazi Romania in Europa si in lume? NIMIC! Nimic din cauza escrocilor care ne conduc si care isi vand si mamele doar sa mai ramana un timp la putere.
       Dupa cum am mai spus-o si alte dati, in situatia asta Romania este o tara fara viitor!