Clock

sâmbătă, 25 iulie 2015

Revenire

                                      Dragi cititori,

           
          Dupa o indelungata pauza, datorata unor schimbari in viata personala, am hotarat sa revin cu articole noi care sa puna sub semnul intrebarii lucrurile care se intampla in Romania si care sfideaza bunul simt de cele mai multe ori!
Impreuna vom comenta despre hotii care ne conduc, despre coruptia din Romania, despre constructiile megalitice care demareaza intr-o perioada de criza financiara si despre orice alte manipulari perverse venite din partea celor care ne conduc.
            Nu vom lua niciodata de buna doar "povestea" oficiala, pentru ca de multe ori presa centrala este aservita diverselor interese si ne arata doar o fata a monedei.
Intotdeauna este bine sa ne punem intrebari, sa ne exprimam pareri pro si contra si sa ne facem propria parere despre ceea ce ne este adus la cunostinta ca fiind adevarul absolut.
O analiza critica, trecuta la rece prin filtrul gandirii ne va da o imagine total diferita fata de ceea ce ni se spune in versiunea oficiala.
Sa spunem intotdeauna un NU hotarat manipularii politice, mediatice si comerciale! Noi nu suntem publicul care se uita la Pro- TV, unde la asa zisele "comedii" chiar si rasul este regizat! Noi nu suntem publicul care asculta manele, care se lasa tiganizat si iau ca modele in viata pe Gigi Becali sau pe "Cruduta"!
Desi traim intr-o tara unde lipsa de educatie face victime zilnic, intr-o tara unde a fi badaran, cocalar sau pitipoanca a devenit o moda, noi alegem sa traim si sa fim altfel.
Nu vom fi niciodata acaparati de lipsa de educatie, incultura si presa tabloida care promoveaza non-valorile ca modele in viata!
Sa ne continuam calatoria!

Autorul