Clock

miercuri, 2 decembrie 2015

Teroristul maghiar a planificat un atentat de Ziua Nationala a Romaniei!

               Pe 1 Decembrie, de ziua Nationala a Romaniei, un bozgor terorist planuia sa arunce in aer o bomba de la distanta si sa omoare oameni nevinovati, doar de dragul fanatismului bolnav de care sufera el si alte javre care locuiesc in Romania si care nu au facut decat rau acestei tari si in trecut!
Cum e posibil ca un astfel de dezaxat si bolnav psihic sa stea in Romania, sa conduca o organizatie terorista si sa nu pateasca nimic?
Daca s-ar fi petrecut o astfel de situatie in Ungaria si sa fi fost prins un roman cu un asemenea plan diabolic, eram in secunda 2 pe CNN si pe toate canalele TV mondiale, unde am fi fost infierati si condamnati de o lume intreaga!
Asa, ce am vazut? O clasa politica romaneasca fara sange in instalatie, care n-a dat nici macar un comunicat oficial imediat!
Trebuia ca Iohannis sau Ciolos sa iasa imediat pe televiziuni si sa condamne acest urangutan si organizatie terorista pe care o conduce in mod abuziv in Romania!


            In schimb, ce vedem? Vedem ca bozgorii de la UDMR se "delimiteaza' de acesti teroristi ca sa nu piarda ceva voturi si sa ramana fara ciolan de ros!
Ungurii sunt niste fanatici prin natura lor, iar crimele abominabile pe care le-au comis pe vremea imperiului austro-ungar nu au fost niciodata exploatate de romani!
Noi n-am cauzat nicio tulburare in Ungaria fanaticului comunist de Orban si nici nu avem organizatii teroriste active in Ungaria!
De ce nu ies politicienii romani sa condamne pe toate caile pe acest terorist si pe cei care-l sponsorizeaza? De ce presa se fereste sa-l numeasca terorist?
             Pentru ca sunt interese! Pentru ca este coruptie, ipocrizie si lasitate!
Pentru ca vor sa ramana la ciolan si sa faca averi pe spinarea prostimii! Daca se intampla la unguri asa ceva, a doua zi era revolutie!
in schimb la noi, sunt comentarii, si acelea tarzii...
Sper sa fie condamnata pe viata aceasta javra fanatica impreuna cu retardatii din organizatia terorista pe care o conduce si sa fie interzisa in Romania!!!
Nu mai vrem sa auzim scuze si vorbe mieroase despre unguri! Avem ocazia acum sa-i vedem asa cum sunt cu adevarat: fanaticii europei, care daca ar fi reusit atactul marsav si las ar fi omorat sute de nevinovati! Ce vina ar fi avut copiii care ar fi murit din cauza acestui babuin criminal? Ce vina ar fi avut oamenii adunati la o sarbatorire a Zilei Nationale?
Doar o minte de bolnav psihic poate concepe un asemenea plan!
O asemenea javra ar merita condamnata la moarte!
La puscarie cu teroristii si javrele comuniste care ii sustin! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu