Clock

luni, 2 martie 2015

Religia in scoli - fanatismul si fatarnicia romanilor (ne)educati in comunism!

  

       In utlimele zile, popii fac mare tam-tam cu spalarea pe creier a adultilor trecuti bine de a 3-a tinerete, cu un picior in groapa, in ideea de a convinge oamenii mai putin educati din Romania, sa-sti trimita copiii la ora de religie! Ca ii ajuta sa devina "crestini', sa devina mai buni! Pentru ce? Pentru ca niste babe obosite si cu un picior in groapa au impresia ca astfel vor ajunge in Rai? Pentru ca niste popi fatarnici care castiga miliarde de euro neimpozitate sa-si justifice mizerabila si parazita existenta?
Popii sunt cea mai perversa si periculoasa tagma de pe planeta care traiesc doar din prostia si ignoranta oamenilor!Iar in Romania, lipsa de educatie si prostia sunt dominante! Se aplica si la noi regula 80-20, respectiv 80% sunt needucati, crescuti si "ne"-educati la tara, care prefera ca Al de Sus sa le rezolve orice problema, in timp ce ei se incaleca prin cine stie ce faneata cu gineri, cumnate, soacre, etc.!
Ei pozeaza in "adevarati crestini" se duc la biserica de toate marile sarbatori religioase, dar in realitate, e dracu' in ei cat casa!
Este o fatarnicie generala, in care burtosi nespalati si barbosi au aere de icoane sfinte si asteapta ca lumea sa le mozoleasca mainile si sa le faca plecaciune, caci se considera sfinti!
Nici Isus cel Adevarat nu avea asemenea sminteli si pretentii de marire cum au popii nostru hulpavi, care doar stiu sa infulece si sa bage mana in buzunarul prostilor!
E plin internetul de cazuri cu popi homosexuali, pedofili, camatari, "deschizatori de carte", vrajitori, betivi, curvari, etc.!
Cele mai mari si mai ordinare pacate se regasesc in sanul bisericii, si cu toate astea prostimea se umilesc si se imbulzesc ca niste turme proaste sa linga moaste si sa capete ceva pomana!
Toti acesti fatarnici vor ajunge la dracu, impreuna cu burtosii jegosi cu aere de sfinti!
         Religia reprezinta cea mai mare escrocherie din istoria omenirii, care se bazeaza exclusiv pe prostia omeneasca, ignoranta, lipsa de educatie si nevoie de a exista alticneva, care sa le rezolve orice problema! Eventual, contra cost!
La mintea lor bolnava, Dumnezeu, care nu este material, are nevoie de bani si de averi!
Oameni care se blesteama, se curvasaresc, se omoara, se barfesc, se cearta, comit violuri, adulter, acte de pedofilie si homosexualitate, si pozeaza in "crestini" si "sfinti" ortodocsi!
Ortodocsii sunt mai extremisti decat islamistii fanatici! Singura deosebire intre fanaticii islamisti si "crestinii ortodocsi" este ca cei din urma nu au acces la arme si la putere!
De-a lungul istoriei au avut, si stim cu totii ce a insemnat asta: au murit milioane de oameni, doar pentru ca nu doreau sa se "crestineze"! La fel au facut si catolicii: au omorat alte milioane, pentru ca unii nu erau de acord cu religia lor! Acest fanatism criminal are cea mai mare raspandire in Romania, o tara subdezvoltata si devastata de comunism, care este condusa DOAR de 2 institutii periculoase: fosta Securitate si biserica ortodoxa!
Restul sunt niste marionete in mana acesto forte dracesti si criminale!
RELIGIA NU ARE CE CAUTA IN SCOLI! Cine are chef sa mearga la biserica sa se indoctrineze!
Asteptam cu nerabdare aplicarea legii de tip german: fiecare sa cotizeze la propria biserica!
Sa vezi atunci "crestini adevarati"!

Exemple de popi "crestini" ortodocsi din Romania:

http://www.romaniatv.net/media_19663_un-staret-din-arad-filmat-in-timp-ce-era-palmuit-peste-fund-de-un-barbat-video_16381.html#media
http://www.time4news.ro/social/discutie-halucinanta-intre-un-preot-si-un-homosexual-pe-care-la-chemat-la-o-intalnire-nam-mai-fost-cu-doi-desi-suna-tentant.html
http://www.click.ro/news/national/preotul-m-chemat-de-sapte-ori-sa-facem-sex
http://www.ziare.com/stiri/frauda/un-preot-homosexual-filmat-in-plina-partida-de-sex-323857
http://newsar.ro/scandal-cu-iz-de-pedofilie-la-o-biserica-din-iasi-ce-le-facea-preotul-la-spovedanie/
https://www.youtube.com/watch?v=6aP9MYmsS9k
http://www.antena3.ro/externe/aceasta-imagine-vine-ca-o-palma-peste-fata-bisericii-ortodoxe-preot-cu-apucaturi-homosexuale-170328.html
http://www.ziare.com/articole/scandal+sexual+preoti
http://www.click.ro/news/national/scandaluri-sexuale-care-fost-implicata-biserica-ortodoxa-romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu