Clock

miercuri, 4 martie 2015

Iohannis - un Presedinte puternic sau Constantinescu 2? Legea Big-brother si Iohannis!

             


          In ultima vreme am avut ocazia sa vedem puse in practica mai multe planuri ale lui Iohannis, dintre care cel mai vizibil este planul de a se inconjura de "credinciosi"!
El nu indrazneste sa se ia la tranta fatis nici cu Ponta, nici cu guvernul lui, nici cu biserica lacoma, nici cu marii corupti! Incearca sa "nu supere" pe nimeni, si sa pastreze o distanta de siguranta fata de toti.
Cred ca nu asta asteptam de la el, cei care l-am votat! Eu cel putin astept mai multa indrazneala, mai mult curaj si sa faca ceva concret, nu doar planuri de viitor indepartat!
Pana la "viitorul indepartat", exista un viitor apropiat! Gazele si curentul urmeaza a se scumpi iar, benzina si motorina nici nu mai incape discutia, si de aici un intreg lant de scumpiri.
Guvernul comunisto-securist actual isi face timp pentru a-si acoperi urmele: au grija sa ajunga la DNA esalonul 2, iar ei, adevaratii vinovati stau cuminti si-si vad de treaba, pentru ca au vazut ca nu sunt deranjati deloc de actualul Presedinte.
                Mai mult decat atat, actualul Presedinte in care ne punem speranta, a pus sef la SRI un "prieten" (care are legaturi si cu PSD-ul), s-a oferit sa "medieze" disputa legata de "legea big-brother", care a fost CLAR declarata NECONSTITUTIONALA! Sper ca nu are de gand sa ne faca vreo surpriza si sa ne trezim ca ne impune o lege si mai mizerabila decat cea propusa, doar pentru a face pe plac "partenerilor" NATO! De la a spiona pe toata lumea si a-i banui de terorism potential si pana la dictatura de tip Orwelian, nu mai e decat un pas!
Toate guvernele comuniste, naziste sau extremiste au avut pe primul plan dezvoltarea unui sistem de spionaj si turnatorie, care in Romania crescuta si educata in spirit securisto-comunist, a prins de minune!
Povestea ignorantilor si needucatilor cu "eu nu am nimic de ascuns, deci poate sa ma asculte" nu are ce cauta intr-o tara civilizata!
Cu totii avem dreptul la viata privata si nu e treaba securistilor ce mesaj si cui trimit eu! Daca exista oameni cu rele intentii, cu siguranta ca acestia vor gasi metode de a ocoli spionajul jegos care se incearca a fi impus de catre actuala Securitate! Sa nu ne amagim: Securitatea si-a schimbat doar numele! Naravul, ba!
Ce i-ar mai opri pe actualii sau viitorii guvernanti sa-si poata spiona in voie adversarii, pe motive de "siguranta nationala"? Atunci acestia ar putea santaja pe oricine, din orice motiv, si ar ramane vesnic la putere!

https://www.youtube.com/results?search_query=1989+inregistrari+%28securitate%2Cmapn%29

https://www.youtube.com/watch?v=LsM1c3_u5mg

https://www.youtube.com/watch?v=GOd2SEu0Sjg

O populatie urmarita 24 de ore din 24, ar fi o populatie de tip gradina zoologica! Nimeni nu ar mai fi in siguranta!
Este cea mai marsava lege care se poate da intr-o tara! Trebuie sa iesim in strada si sa ne luptam cu aceasta clasa politica ce actioneaza impotriva intereselor propriei tari si care cauta prin slugarnicia mizerabila doar sa-si pastreze scaunul! E suficient sa fie spionati doar cei despre care se stiu ca invart afaceri suspecte si DOAR cu aprobare de la un tribunal! Nu o paranoia totala, in care toata lumea spioneaza si toarna pe toata lumea!
Cine a crezut ca a disparut comunismul si securitatea din Romania se inseala amarnic! Ei si-au schimbat doar numele si de 26 de ani se perinda pe la guvernare, sub o forma sau alta!
Romania este o tara prizoniera a comunismului de care nu va scapa NICIODATA! Si stiti de ce?
Pentru ca securistii si comunistii criminali au copii care sunt crescuti in conditii de lux pe banii prostimii "crestine"iubitoare de moaste, pe banii celor care muncesc si nu gandesc, pe banii celor needucati si in ultima instanta pe banii tuturor, mai putin ai lor!
             Criminalitatea, comunismul si caracterul de tip securist, nu se invata! SE MOSTENESTE! Si in Romania exista sute de mii de mostenitori!
Da puterea unor criminali needucati, si tara unde locuiesc acestia va fi distrusa! A se vedea situatia actuala a Romaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu