Clock

duminică, 16 noiembrie 2014

Victorie! Am invins! Jos comunismul!

         

          Cand credeam ca nu mai avem nicio sansa si ca Romania va fi condamnata la o reintoarcere in comunism, iata ca incredibilul s-a produs! TINERII au iesit la vot si au contrabalansat clasa de pensionari obositi, care toata viata au cunoscut doar comunismul si s-a indragostit de el!
PSD-ul, cu toata mita, cadoruile oferite popilor ortohoti, profesorilor, militarilor, medicilor, etc. nu a mai reusit sa castige!
Este o victorie meritata, obtinuta cu greu si care a aratat ca Romania mai este capabila inca odata de o mica Revolutie!
Ponta era atat de sigur ca va castiga incat cred ca deja isi amenajase biroul la Cotroceni!
           Cu toata campania marsava dusa de biserica ortoperversa romana (nu merita initiale mari), cu toate pomenile infecte si santajele ordinare, cu toata bautura si mancarea oferita betivilor si tiganilor de la sate, Ponta a pierdut!
Iata ca toata clasa comunista lingatoare de moaste, reprezentata de pensionari cocliti, au pierdut in fata tinerilor, care reprezinta speranta si viitorul Romaniei!
Este o mare bucurie faptul ca un om de o alta religie decat marsava ortodoxie a ajuns presedinte! sa speram ca vor cadea toate sponsorizarile facute acestor satanisti deghizati in oi odata cu alegerea acestui nou Presedinte, impotriva caruia s-a folosit in modul cel mai abject faptul ca mu este ortodox!
Este o palma binemeritata data bor, alaturi de legea aprobata de catre Curtea Constitutionala prin care parintii fanatici ortodocsi trebuie sa faca cerere de inscriere la ora inutila de religie si nu invers!
Este o victorie asupra imaginii Romaniei pe plan international, care nu va mai fi vazuta ca o tara comunista!
Este victoria noastra! Sa ne bucuram si sa speram ca noul Presedinte nu va fi un al doilea Emil Constantinescu!
VICTORIE KLAUS IOHANNIS! VICTORIE ROMANIA! AM INVINS! JOS COMUNISMUL, JOS FANATISMUL RELIGIOS!

joi, 13 noiembrie 2014

Ultimul vot: Ponta vs. Iohannis!

             


               
Iata ca a sosit si ultima zi de campanie electorala! Cartile sunt facute, ramane doar ca Duminica sa se stabileasca cine castiga de facpt cel mai important joc politic: accesul la presidentie!
Va castiga oare Ponta, care a cheltuit milioane de lei pe spagi mizerabile, care a folosit biserica fatarnica ortodoxa in campania murdara si comunista? Sau va castiga Iohannis, care desi nu este un mare orator, pare a fi opus coruptiei si comunismului care a cuprins toata Romania.
Ponta, un plagiator ordinar, face parte dintr-un partid infect, comunist si securist, care incearca si sigur va reusi daca ajunge presedinte, sa amnistieze toti marii corupti din aceasta tara!
Cu Ponta presedinte, Romania va redeveni unul din fostele state te tip satelit sovietic si comunismul deghizat in democratie se va instala in toate structurile statului.
Daca mosii si babele cu nostalgii comuniste reprezinta Romania si tinerii nu vor merge la vot, asta ne asteapta!
Daca tinerilor nu le pasa, mosilor si babelor care nu au in cap decat pomeni si fanatism religios, vot vota comunistii pentru o punga de "zacar" si o sticla de ulei!
Circuland zilele astea prin tara am vazut procii comunisti in actiune: i-am vazut dand imbracaminte de pomana, i-am vazut dand bautura de pomana, i-am vazut dand mancare de pomana!
Ca asta se cauta: pomana! Pomana si molfairea de moaste! Ca de, trebuie mereu sa le dea cineva ceva! Sa nu trebuiasca sa munceasca ei. Sa li se dea! Gratis!
                  Cel mai reprezentativ pentru campania jegoasa a lui Ponta mi se pare un lucru pe care l-am vazut: intr-un oras din Romania, o coloana mare de masini, plina de afise, cu portavoci si claxoane la maximum, facea mare tam-tam! Cine se afla la volanul masinilor, scumpe, e drept? O satra intreaga de tigani burtosi cu ceafa groasa, care grohaiau si tipau si faceau un zgomot ingrozitor!
Asta reprezinta Ponta: tigania, cocalarismul, jegul, lipsa de educatie, comunistii, pensionarii cu nostalgii rosii, securistii, tortionarii gen Visinescu si tot ce e mai rau in tara asta!
Vreti izolare si reintoarcere la comunism? Atunci votati-l pe "Poanta"! O sa va sature el cu majorari de taxe si cu legi care sa-i salveze pe toti porcii comunisti care fura tara!
                   Daca vreti ca Romania sa mai aiba o sansa de a iesi din cloaca in care s-a adancit, daca vreti sa nu va mai fie rusine sa spuneti ca sunteti Roman, oriunde mergeti in lume, votati-l pe Iohannis!
Poate nu e cel mai bun, dar macar nu este un comunist, un sustinator al coruptilor, al tiganilor cu ceafa groasa, al manelistilor si al altor jeguri care au invadat Romania si o macina din interior!
JOS COMUNISMUL SI SECURISTII CRIMINALI!