Clock

vineri, 31 octombrie 2014

Da' eu cu cine votez?

           

              Duminica sunt alegerile prezidentiale! Dupa atatea discutii, scandaluri de coruptie,DNA, mizerii, povesti dupa povesti si telenovele in derulare, vine in sfarsit si ziua asteptata.
Intrebarea este: se vor prezenta romanii la vot sau vor iesi doar cei cumparati cu mici, faina, zahar si bautura?
Va iesi tineretul la vot, sau vor iesi doar fosilele securisto-comuniste? Vor iesi si oamenii informati corect, sau vor iesi doar cei spalati pe creier de comunism si indoctrinati de religia de tip fanatic?
Vor iesi la vot si cei educati, traitori ai secolului 21, sau vor iesi doar fanaticii religiosi, manipulati de popo fara scrupule, care se baga in politica contra fonduri grase pentru biserici?
            Din pacate Romania este inca o tara majoritar ocupata de primitivi inapoiati, spalati pe creier de religia "toleranta" numita "ortodoxism" si care vrea cu forta sa impuna religia in scoli fortat si pentru cei de alta confesiune!
Primesc sute de milioane de euro de la Guvern si acum participa in mod marsav la campania electorala pentru PSD, de la care au lins milioane de euro!
Sa iesim la vot si sa starpim acest cancer comunist numit PSD, care nu a facut decat rau acestei tari, in ultimii 25 de ani!
             Eu nu spun cu cine sa votati, va spun cu cine sa nu votati!
NU comunismului spurcat, care a savarsit numai crime si a tinut tara sub teroare 50 de ani!
NU hotilor si coruptilor securisto-comunisti care au pradat tara de 25 de ani!
NU parvenitilor, pilelor, pitipoancelor si matracucilor, care au ajuns la putere prin trafic de influenta!
NU escrocilor imbogatiti peste noapte, care si-au cumparat locul in Parlament!
NU fostilor comunisti si tortionari, deghizati astazi in promotori ai democratiei!

            Sa iesim la vot si sa dam un semnal actualei clase politice de sorginte comunisto-securiste, ca NU MAI VREM COMUNISTI!
Sa iesim masiv la vot si sa-i stergem din istorie, odata pentru totdeauna! Sa le aratam ca avem coloana vertebrala si ca Revolutia din '89 se poate intampla din nou!
Indemnul meu este sa iesiti la vot, indiferent daca votati pentru prima oara sau ati mai votat si intrecut!
Sa spunem NU hotiei si coruptiei de tip stalinist care a cuprins intreaga tara!
             Duminica avem sansa sa ne schimbam destinul! Avem sansa de a da un viitor copiiilor nostri si tarii! Duminica decidem daca vrem continuarea democratiei sau intoarcerea in comunism!
Duminica ne decidem VIITORUL! Iesiti la vot! Indiferenta ucide!

marți, 14 octombrie 2014

Descoperirea ofiterului acoperit!

       


          "Senzational", cum ar zice Dan Diaconescu! "Stire bomba": s-a aflat cine era de fapt agentul acoperit care trebuia sa se "descopere"! Pontaaaaaa! Surpriza!
Acum avem iarasi o tema noua de rumegat pana la alegeri. Se fac tabere pro si contra, talk-show-uri, povesti lacrimogene la TV, pariuri, analize politice, etc.
Avem ce discuta din nou o luna si ceva pana la alegeri.
Ce ne mai intereseaza daca se scumpeste benzina sau nu? ce ne mai intereseaza daca se scumpesc gazele, daca se maresc taxele, daca vom avea sau nu autostrazi? Nu ne mai intereseaza!
Ne intereseaza sa aflam cine sunt "spionii! Cine si de ce s-a ascuns. Si de ce a facut-o?
          Oare de ce a asteptat Basescu pana  acum, dupa valurile pe care le-a creat prima data cu "uite spionu', nu e spionu'!" Nu era mai simplu sa ne fi zis atunci cine era de fapt "acoperitul"?
Ne-a lasat sa ne dam fiecare cu parerea, sa se mai umple iar internetul si ziarele de povesti cu si despre posibili spioni, securisti, agenti, etc. si acum, in prag de alegeri, arunca bomba!
Cui ii serveste aceasta bomba? Si de ce este Base asa de lipit de Udrea, cand stie clar ca nu are nicio sansa sa iasa vreodata presedinte!
         O femeie presedinte in tara fanatismului ortodox? O femeie presedinte in tara in care INCA se mai omoara lumea la pupat de moaste si la asteptat ca "Al de sus" sa le rezolve problemele? Intr-o tara in care se voteaza contra pomeni electorale (galeti, "zacar", ulei si "foina")?
Nu! Nu va fi niciodata presedinte o femeie in Romania! Poate peste vreo 500 de ani...
Atunci ce interes are Base in a fi de partea cuiva care nu are sanse?
De ce nu-i sunt pe plac ceilalti candidati? Ce spera sa obtina si de ce il critica atat pe Ponta cat si pe Iohannis?
Eu unul nu pot sa-i inteleg acest joc! Poate vrea sa aiba cu ce sa-si negocieze un posibili viitor post in Guvern cu voturile de la Udrea pe care sa le "directioneze" unde ar avea vreun interes? Vrea sa fie el mai "altfel"?
            Greu de spus!
Intrebarea este: a fost sau nu Ponta agent acoperit? Si daca a fost, de ce nu a spus? Si daca a fost e cumva ilegal sa candideze sau sa ocupe vreo functie politica? Ce se va intampla mai departe? Incepe un alt "razbel" cu Base?
Scenariul cel mai plauzibil e ca nu se va intampla nimic! Vor fi dezbateri, va fi circ, vor fi pomeni electorale, si nimeni nu va mai comenta nimic dupa perioada "de varf"!
Lumea face ce a invatat: "votez cu ala care-mi da"! Lumea voteaza cu "ala care da bani la biserici", care se inchina la moaste, care "are copii, nu ca ala", cu "ala care ne-a marit pensiili", etc.
Lumea uita ca promisiunile facute inainte de alegeri, pot fi foarte usor anulate dupa, uita ca au patit la fel si acum 5 ani, si acum 10 ani, si acum 20 de ani, etc. si vor vota dupa cum s-au obisnuit; cu ala care le da si cu ala care ajuta popii!
            Ca asa sunt romanii: crestini! Si cum popii au primit milioane de euro de au ajuns sa linga funduri de politicieni doar ca sa mai primeasca bani pentru "Catedrala prostirii neamilui", pentru ridicarea de sute de biserici noi, in detrimentul scolilor. Popi care canta si lingusesc in mod JENANT actualii politicieni doar pentru a mai primi bani in plus cu care sa-si transporte burtile imense in cele mai scumpe masini si sa traiasca in cele mai scumpe vile, in timp ce prostimea lingatoare de moaste asteapta "minuni" si isi mai si doneaza putinul pe care il au la biserici prin donatii sau cumparaturi de falsuri "crestinesti"!
             ROMANIA VA AVEA PRESEDINTELE PE CARE IL MERITA SI UN DESTIN LA FEL!