Clock

duminică, 16 noiembrie 2014

Victorie! Am invins! Jos comunismul!

         

          Cand credeam ca nu mai avem nicio sansa si ca Romania va fi condamnata la o reintoarcere in comunism, iata ca incredibilul s-a produs! TINERII au iesit la vot si au contrabalansat clasa de pensionari obositi, care toata viata au cunoscut doar comunismul si s-a indragostit de el!
PSD-ul, cu toata mita, cadoruile oferite popilor ortohoti, profesorilor, militarilor, medicilor, etc. nu a mai reusit sa castige!
Este o victorie meritata, obtinuta cu greu si care a aratat ca Romania mai este capabila inca odata de o mica Revolutie!
Ponta era atat de sigur ca va castiga incat cred ca deja isi amenajase biroul la Cotroceni!
           Cu toata campania marsava dusa de biserica ortoperversa romana (nu merita initiale mari), cu toate pomenile infecte si santajele ordinare, cu toata bautura si mancarea oferita betivilor si tiganilor de la sate, Ponta a pierdut!
Iata ca toata clasa comunista lingatoare de moaste, reprezentata de pensionari cocliti, au pierdut in fata tinerilor, care reprezinta speranta si viitorul Romaniei!
Este o mare bucurie faptul ca un om de o alta religie decat marsava ortodoxie a ajuns presedinte! sa speram ca vor cadea toate sponsorizarile facute acestor satanisti deghizati in oi odata cu alegerea acestui nou Presedinte, impotriva caruia s-a folosit in modul cel mai abject faptul ca mu este ortodox!
Este o palma binemeritata data bor, alaturi de legea aprobata de catre Curtea Constitutionala prin care parintii fanatici ortodocsi trebuie sa faca cerere de inscriere la ora inutila de religie si nu invers!
Este o victorie asupra imaginii Romaniei pe plan international, care nu va mai fi vazuta ca o tara comunista!
Este victoria noastra! Sa ne bucuram si sa speram ca noul Presedinte nu va fi un al doilea Emil Constantinescu!
VICTORIE KLAUS IOHANNIS! VICTORIE ROMANIA! AM INVINS! JOS COMUNISMUL, JOS FANATISMUL RELIGIOS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu