Clock

luni, 22 septembrie 2014

Ofiterul acoperit - prostia descoperita!

         


            Cu ultima declaratie a ciudatului de Turcescu, prostimea a fost data peste cap!
"Ai vazut domne' ca avea dreptate basescu?" ,"Ie multi spioni bre la noi!", "Stiam io ca ieste spioni pantre ei!"
Si in presa, circul de pe lume!
Stiri peste stiri! Care mai de care mai cu titlu "Socant", "Incredibil", "Agentul dezvaluit", exclusivitati peste exclusivitati! Invitati, comentatori, "analisti politici", politruci, mancatori de bors, coate-goale, lingai, etc.
Toata lumea fierbe!
In schimb, toata lumea a uitat de retragerea subita a unui procuror suspect, toata lumea a uitat de afacerile familiei Base, de tertipurile si ordonantele dictatoriale de urgenta ale lui Ponta, etc.
Acum toata lumea asteapta pomeni, sunt recunoscatori "tatucului" ca nu le mai scumpeste "gazilii", ca "ai vazut domne' ca nu mai scumpeste astia gazilii?", ca "se gandeste la noi!".
Si daca mai vin si pe la porti cu pomana (galeata, uleiul si puiul), gata! Sunt ca si votati!
           Toata lumea a uitat de protejatul lui Udrea, "baronul puilor" Florin Popescu, care a fentat legea.
Acum o sa aiba lumea ce rumega pana la alegeri. Orice s-ar mai intampla, orice ordonanta ar mai veni, acum au ce comenta. "Daca o fi si ala? Dar alalalt? Sigur e si ala! N-ai vazut cum se uita?"
Si da-i si lupta, cu teoriile, care mai de care.
Intre timp, Base si Ponta isi savureaza bauturile si isi numara averile, visand la cat se vor mai imbogati pe viitor! La ce aranjamente mai pot face cand vor ajunge la varful ciolanului unul, si cu cata carne de pe ciolan o sa plece celalalt.
Circul in ochii prostilor a mers intotdeauna! iar intr-o tara manelizata, plina de tigani si de asistati sociali, imbinata cu alcoolici, putori si corupti este mediul perfect!
Romania este intr-o hazna cum n-a mai fost niciodata! Cu un sistem de educatie distrus, fara industrie, fara politicieni cinstiti si cu o societate parasita de toate elitele.
Au ramas in tara doar cei neputinciosi, cei prea batrani ca sa mai plece si pleava, ascultatoare de manele.
Cei putini cu ceva educatie si viziune au ales din pacate sa nu se implice si daca nu au plecat inca, intentioneaza sa o faca.
            Ce viitor mai are o asemenea tara si ce speranta le mai ramane? Oare vom continua sa asteptam un Mesia, sau vom face si noi ceva?
Ramane de vazut...
In schimb eu as vrea sa vad "descoperiti" pe toti fostii securisti sau colaboratori ai fostei Securitati, care astazi sunt mari afaceristi, parlamentari sau deputati! Abia atunci se va face dreptate!
De ce sa comenteze Basescu azi ca unii "sunt agenti acoperiti", cand mai interesant ar fi sa vedem cine ESTE fost securist, colaborator, tortionar, etc.
Asta trebuie aflat! Are cineva curaj sa iasa sa marturiseasca?????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu