Clock

marți, 9 septembrie 2014

Lasitatea si nesimtirea romanilor? Sau...

        

          Odata cu escaladarea conflictului din Ucraina, iese la iveala, incet incet, lasitatea romanilor.
Nu pentru ca au devenit romanii lasi peste noapte.Nu! Romanii au fost lasi in general, inca de la origini. Sau asa se pare. Daca ne gandim de la Decebal pana la Ceausescu, conducatorii tarii au fost tradati. De la Mihai Viteazu la Brancoveanu. De la Vlad Tepes, la Avram Iancu.
Dar la o analiza mai atenta, putem vedea, ca de fapt tradatorii, in toate aceste cazuri, numai romani nu erau la origini! Tradatorul Basta numai roman nu era! Tradatorul lui Decebal, numai dac nu era la origini.
Dar cum s-a ajuns aici? Cum de indivizi de alta sorginte decat romana (latina), au ajuns sa acceada in functii ce presupuneau o mare incredere pentru ca mai apoi sa devina tradatori si sa schimbe destinul unei tari?
Foarte simplu: prin increderea excesiva a romanilor (dacilor) adevarati in straini si parveniti, care dupa secole de razboaie si ocupatie, au ramas foarte putini.
            Conform unor studii recente, mai mult de 50% din "romanii" de azi, au material genetic de la triburile/imperiile care s-au perindat pe aici.
Geto-dacii si tracii la origini erau niste oameni cu adevarat drepti si viteji! Dar prin amestecarea cu rasele cotropitorilor, au devenit o masa amestecata de tot ce era mai rau din toate natiile care au ocupat tara de-a lungul timpului, in special din mercenari. Oricum, "amestecul" a avut loc fortat!
De ce ne mai miram atunci astazi ca "romanii sunt nesimtiti", ca "romanilor nu le place munca", "romanii fura", romanii sunt intoleranti", etc. Reprezinta oare aceasta masa pestrita Romania cu adevarat?
Nici pe departe! Acestia sunt doar pleava! Doar cancerul care mananca tot ce e mai bun si lasa in urma ravagii! Sunt hunii, tatarii, mercenarii romani, otomanii, tiganii, mongolii, rusii si toate natiile cotropitoare care s-au cuplat cu femeile localnice si care au dat nastere (de obicei fortat) unor progenituri hidoase, cu trasaturi identice cu cele ale primitivilor de tati din care au provenit!

         Acest lucru ca si lipsa acuta de educatie in care tara este tinuta in mod voit, au condus la aparitia urangutanului de azi, care arata a om, dar de fapt este o primata! O primata care ingurgiteaza orice i se spune de catre o autoritate (reala sau nu, cum ar fi biserica), si care e gata oricand sa linseze pe oricine nu s-ar incadra in dogma ingurgitata de acest animal biped!
Urangutanul cu cetatenie romana si cu origini incerte, care scuipa fara rusine ziua in amiaza mare pe strada, care fura florile din rondul frumos amenajat al orasului, care urineaza pe oriunde are chef, care poarta tricouri mulate pe o burta infecta, paroasa si transpirata, care scuipa seminte pe banci in parcuri sau in sala de cinema, care lipeste guma de mestecat pe suub mese sau pe scaune, care ragaie in public, care da bani la cersetori (crezand ca asa ajunge in Rai), care vorbeste in gura mare si se lauda cu lucruri pe care le are sau nu, care minte cu nerusinare si care intoarce capul cand un semen e la necaz. Este gorila care sta la bautura de la ora 5 dimineata si se vaita ca nu-l angejeaza nimeni, care-si bate nevasta sau copilul, ca asa stie el de la tacsu', care duhneste a transpiratie in autobuz sau tramvai, care se baga in fata la semafor, cand toti ceilalti stau cuminti la semafor.
"Varful de gama" al acestor primate este reprezentat de tiganii cocalari si parveniti de azi, care au inceput sa domine aceasta tara in toate domeniile de activitate, pe ideea ca ei "are drepturi, ca este discriminati"!
Atata timp cat majoritatea accepta sa fie calcata in picioare, nu avem ce face! Atata timp cat romanii "milosi" incurajeaza cersetoria si hotia dand bani la cersetorii escroci, nu vom schimba nimic!
Sa nu mai mentionam, ca de fapt, exista interese din afara Romaniei, ca tara noastra sa fie dezmembrata si impartita!
         Ce se intampla cu un lan de grau care nu este ingrijit, desi se umple incet-incet de neghina?
In final, neghina, desi este un element parazit, ajunge sa domine si sa elimine aproape complet cultura buna de grau!
Acolo ne aflam si noi azi, iar deznodamantul va fi, ca si in cazul lanului de grau, tragic!
Oare ne vom trezi la timp sa mai salvam ceva, sau vom asista neputinciosi la disparitia acestei tari ravnita de toate imperiile lumii?
         Unii vor trai si vor vedea...altii vor fi scutiti de asa chin, caci atunci va fi cu adevarat "sfarsitul lumii", sfarsitul unei istorii de 2000 de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu