Clock

luni, 4 august 2014

Alegeri prezidentiale Romania 2014, secolul XXI !

          
           Putine luni ne mai despart de luna alegerilor prezidentiale, cand se anunta candidati multi si cu pedigree. Mosii si babele stiu din 90 cu cine vor vota: "Cu PSD-ul mama. Ca ne-a dat galeti si ulei!".
Restul (marea majoritate) sunt indecisi si fac tot felul de presupuneri. De ei va depinde daca Romania va redeveni o tara "rosie" deghizata in democratie sau va schimba macazul si va vota altceva.
Deocamdata, putini candidati se pot pune cu Ponta de la egal la egal, care si plagiat, si filmat cu "ce faci fa", tot are simpatia babelor si a celor needucati de la tara. Cei care se duc de la 5 dimineata la carciuma, care se uita la OTV si alte posturi asemenea, voteaza cu Iliescu! Nu conteaza ca nu mai candideaza el. Ei voteaza trandafirii! Oricine ar fi! Ca "ei ie astia care ne-a dat mereu cate ceva. Ne-a dat galeti, ne-a dat faina, zahar si ulei. Ailalti ce ne-a dat? Nimic!" Desi, intre noi fie vorba, au dat toti cate ceva. Au dat si pui expirati, si bautura la carciuma din sat. Ba a dat si popa cu gura, sa "recomande" pe cine sa voteze, etc.
Ca in Balcani! Ca in mahala, unde totul se face in gura mare, cu multa bautura si mult scandal.
          Asta e Romania, asta sunt oamenii! sa fie bautura, mancare, "sa ne dea" cineva si noua ceva, si e bine. Nu ne da, nu e bine! 
Votantii rosii sunt fosti membri de partid, cu educatie comunista, oameni rai si needucati, care traiesc dupa zicala "sa moara capra vecinului'.
Ar mai fi din generatia noua, o parte, mai educati, mai rasariti, mai cu "bacu' " luat, dar sunt prea putini.
Majoritatea asculta manele cu telefonul tare pe strada, urmaresc emisiuni gen Capatos si traiesc de pe o zi pe alta, devin obezi si sunt pusi pe scandal. Desigur, marea majoritate din categoria de mai sus, sunt si tuciurii si tin cu orice chip sa se faca remarcati. E plina tara de ei!
        Pai in acest caz, ce soarta o sa avem noi ca tara? E clar ca nu avem niciun viitor! De ce? Ca nu suntem educati! Asta este radacina si esenta tuturor relelor din aceasta tara! Educatia! Ca am fost obisnuiti mereu sa "ne dea cineva ceva"! sa ne dea servici, sa ne dea locuinta, sa ne dea salariu, sa ne dea si iar sa ne dea. Si noi sa nu muncim! Sa-i uram pe cei care ne pun sa muncim si sa vrem totul pe degeaba. Rezultatele se vad azi in toata tara, in orice sat sau oras!
Deci, sa votam si apoi sa ne plangem, sau sa ne miram ca ne merge greu! Ca asa suntem obisnuiti!
        Binecuvantati sunt cei care au plecat si pot sa plece din tara! Aici nu exista viitor, pentru ca nu exista oameni care sa isi doreasca mai mult decat bunastarea proprie! Exista numai ura, dusmanie, invidie, rautate...
Cine este astazi "mandra clasa politica"? Fosti si actuali comunisti, fosti securisti si familiile lor! Fosti turnatori, corupti si criminali impotriva poporului! De ce sunt acolo? Pentru ca ii toleram! Pentru ca nu se opune nimeni! Cine nu lupta, nu traieste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu