Clock

marți, 15 iulie 2014

Republica Tiganeasca Romania

                        Dupa atata circ cu Mircea Basescu, nu mai e nicio indoiala: Romania a devenit un stat tiganesc, in care maneaua are rang de imn national! Nimeni nu crede povestea ca Traian Basescu nu stia despre "afacerile" fratelui sau!
Modul in care se incearca ascunderea dovezilor si musamalizarea cazului, este jenant! S-a ajuns la ceva ce nu credea nimeni: tiganii sa aiba in Romania influenta pana la nivelul Presedintelui tarii! Cred ca Ceausescu se rasuceste in mormant!
Cel putin pe vremea lui ii tinea la respect! Acum au facut din tara asta o satra! O tara plina de gunoaie, de hoti, de corupti, de mizerie, de seminte, scuipati si chiciuri! Astazi vezi prin orase sau pe la tara, copii mergand cu telefonul pe drum din care urla cat mai tare niste manele desantate si scarboase!
De citit, nu mai citeste nimeni o carte! Azi, tienrii merg la cluburi de fite, conduc super-masini si se poarta dupa ultima moda. Au telefoane de ultima generatie dar nimic in cap. Se imbraca dupa ultima moda, alearga doar dupa bani si singurul scop in viata este sa ajunga ca Becali.
            Vorbesc de generatia needucata, tiganizata si manelizata. Generatia care se uita la "Las fierbinti', "Inima de tigan" si alte "perle" promovate de televizunile romanesti.
Tinerii mai scoliti si mai educati, fiindca sunt si mai inteligenti, au plecat demult din tara sau urmeaza sa plece.
Aici raman tiganii, incultii, cocalarii si pitipoancele.
Am mai spus-o si cu alte ocazii: Romania nu va mai exista ca tara peste 50 de ani! Nu are cum! Medicii pleaca, tinerii buni pleaca, tara se ineaca in tiganie si rahat si din urma nu vine nimic.
Atunci cand vor disparea si ultimii batrani din satele care inca mai pastreaza traditiile romanesti autentice, se va stinge si ultima urma de romanism si traditie.
Chiar daca nu ar fi implicat si Basescu Traian in mita jenanta primita de fratele sau, pata de noroi s-a extins oricum si asupra lui! E clar ca a stiut ce se intampla si ca tolerat aceasta aberatie, ca de, doar era vorba de fratele sau "cel bun'!
          Mircea Basescu este un personaj dubios si nu e prima data cand este implicat in scandaluri, mai ales cu tigani! Scuza ca "nu astiut" nu tine nici macar in fata unui scolar de clasa a 4-a!
Nu mai avem acum ce comenta cand tarile din Europa ne considera o tara de tigani! Cu acest scandal, am eliminat orice urma de indoiala si din cauza lor, toti romanii din strainatate au mai primit inca o palma peste obraz, desi sunt nevinovati.
Mai putem repara ceva acum? Mai ieri citeam ca inca un tanar a fost injunghiat miseleste de catre un tigan. Oare al catelea caz este acesta? Cati tigani au injunghiat romani in ultimii ani? Imi revine in minte un caz din Targovsite, mult mediatizat, in care un tanar olimpic (cel mai inteligent din clasa lui), a fost injunghiat mortal de catre un tigan! Nici macar nu se afla in vreun club de fite sau la vreo terasa. Mergea spre scoala, iar jegul uman l-a urmarit si l-a injunghiat pe la spate (miseleste, ca orice tigan), pur si simplu din gelozie.
Asta a ajuns Romania: patria tiganilor! recomand oricui vrea sa se mai salveze sa fuga cat mai repede din aceasta tara, in care curand vor fi majoritari tiganii! Romania este deja condamnata, iar strainii stiu bine acest lucru! Ei doar asteapta (si contribuie) ca tara sa fie distrusa, pentru a-si imparti prada.
Ei sunt cei care urla ca "minoritarii" au drepturi si fura milioane de euro in scopul "integrarii".
          Ce asteptari sa ai de la niste burtosi corupti care conduc tara? Care se incuscresc cu tiganii, le boteaza copiii si ii cununa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu