Clock

miercuri, 5 februarie 2014

Codul Penal al penalilor

            
            S-a facut mare tam-tam in ultimele zile referitor la noul Cod Penal si Cod de procedura penala. Intre atatea discutii si filozofari, ramane doar realitatea crunta: securistii din toate partidele si-au dat mana pentru a scapa de justitie! Au fost regizate certuri, lacrimi, scandaluri, circ si panarama, dar in realitate, toti sunt multumiti! Vorba 'ceea: "scapa ai lor, dar scapa si ai nostri"!
           Unii au stiut inca de la primirea mandatelor cui trebuie sa multumeasca si acum si-au recompensat "mentorii" penali, care, cu bani negri, au sprijinit cele mai murdare camapnii din lume!
Porcismul, comunismul si securitatea si-au dat mana intr-o escrocherie si o hotie legalizata!
Nu era suficient ca suntem cea mai corupta tara din Europa. Acum trebuie sa fim si prima tara care legalizeaza hotia si apara escrocii si criminalii, dar mai ales politicienii.
Acum nu vor mai putea fi interceptati cei care comit ilegalitati, clasa politica are imunitate totala la orice ancheta ANI, DNA, etc. Aceste autoritati vor deveni total neputincioase in fata marilor hoti din aceasta tara, care se afla la putere.

            Ilegal, strigator la cer, inacceptabil, dar le merge...
Le merge, pentru ca oamenii acestei tari dorm! Si dorm foarte adanc! Asa de adanc, ca nimeni nu-i mai poate trezi din adormire si lancezeala!
Dupa cum spuneam, oamenii cu ceva creier au plecat demult din tara. Iar cei cu ceva creier care au mai ramas, nu se implica! De ce? Pai pentru ca le mai da "statu' " 100 de lei, cum le-a dat si Ceausescu.
            Avem nevoie de o Revolutie noua, care sa elimine complet actuala clasa politica si sa o luam de la zero.
Nu ne trebuie copii de fosti comunisti si securisti care pupa dosurile FMI, care nu reactioneaza la campania infecta dusa de tari foste imperii si care au macelarit milioane, care nu-si vad decat interesul.
Oare vom apuca vreodata ziua in care Romania va fi condusa de oameni cinstiti?
             Greu de crezut... Poate generatia urmatoare sa schimbe ceva. Dar, din pacate, noua generatie nici macar nu intelege ce inseamna securitatea, comunismul si suferinta!
Ei s-au nascut cu internet, telefon mobil, tableta, Facebook, etc.
             Si atunci cine sa faca Revolutia? Cine sa aduca schimbarea? E nevoie de oameni vii pentru asta, nu de niste sclavi robotizati, care doar zac, fara nicio reactie!
Cineva spunea: "Somnul ratiunii naste monstri"! La cum se doarme la noi, situatia nu arata bine deloc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu