Clock

marți, 7 ianuarie 2014

Tigania de la TV - Tiganizarea Romaniei, interes strain?

           Anul acesta am avut nesansa sa trec in revista emisiunile oferite de televiziunile noastre, mai mult sau mai putin nationale, si am fost surprins in mod negativ sa vad, ca aproape toate televiziunile s-au intrecut care mai de care in a ne oferi "programe de divertisment", unde la loc de cinste se aflau tigani: ori ca manelisti, ori ca invitati, ori ca gazde! 

           O combinatie macabra de subcultura si prost gust! Oare de cum au ajuns aceste televiziuni ( in realitate slugi ale politicului si ale mafiei) ca Romanii isi doresc de Revelion sa vada tigani la TV?
Eu in niciun caz! 
Inr-adevar, cocalarismul, incultura, manelismul si prostia au ajuns sa domine viata din Romania, mai ales a tinerilor! Mi-e scarba de acesti slugoi jegosi, care ne prezinta traditii originale romanesti, "jucate" de tigani!

           Dupa Revelion, am fost pe Valea Prahovei, unde ce sa vezi? Tiganii s-au indragostit de traditiile romanesti! Te agaseaza pe drum, in magazine, restaurante balmajind in semi-romana lor o "sorcova-vesela" de rahat, de fapt un pretext pentru cersit! Daca nu esti atent, ramai lejer si fara portofel sau haina de pe scaun!
Pro-TV si Antena 1 au fost alternativ pe locul 1 la capitolul tiganie! Cei mai jegosi manelisti si evazionisti ai acestei tari, din care doar ciupesc bani si la stat dau c*cat in loc de impozit si nu patesc nimic, pentru ca sunt mana in mana cu militia romana, notari, judecatori si politicieni!

Pro-tv-ul, a excelat ca de obicei, cand pe 5 Ianuarie, sub pretextul sosirii turistilor rusi si moldoveni in romania, au intervievat o famile de "rromani", pe care ii intrebau despre traditiile romanesti si despre Craciunul pe rit vechi! O familie de garoi cu ceafa lata, care se imbuibau ca niste animale, fara a avea habar despre ce sarbatoare e vorba! Niste gealati obezi, plini de tatuaje (probabil camatari) pe care reporterul Pro-tv, i-a lins in fund la propriu, complimentandu-i jenant pentru felul in care se "distreaza"! Din pacate nu au filmat si semintele scuipate pe sub masa si limbajul de cocalari folosit de acesti "romani"!
Din miile de turisti, au gasit tocmai aceasta familie de "rumani"! Rusine Pro-tv! Ai devenit o televizune a tiganismului total! Pentru acest lucru va uram si noi traditionalul si tiganescul "Hazmokar"!
Cum altfel putea o satra de tigani sa puna stapanire pe Timisoara? Cum puteau astfel zeci de tigani jegosi si hoti sa locuiasca ilegal in centrul vechi al Bucurestiului, unde ocupa abuziv case istorice, care au fost candva o emblema a acestui oras?
             Militienii obezi se fac ca nu vad acesti paraziti, cum nu vad nici jegurile de tigani care ne cer bani in parcarile gratuite din centrul Bucurestiului, pentru ca sunt ocupati sa-si incaseze spaga infecta de la acesti mizerabili!
La fel cum fac si cu prostituatele de pe Calea Grivitei, unde vin doar sa-si incaseze spaga!
            Romania se va numi in curand "Tiganistan", si conform statisticilor, mai avem doar 50 de ani pana cand romanii vor deveni minoritari intr-o tara locuita si parazitata constant de tigani!
Cei care sunt mai tineri, vor trebui sa-si petreaca batranetile in alte tari, daca nu vor vrea sa li se fure pana si sufletul de catre aceste mizerii umane!
Din cauza lor, Romania a devenit paria Europei si toti europenii (si nu numai), asociaza Romania cu tiganii si cu cersitul!
           Din cauza lor nu vom fi niciodata considerati egali cu ceilalti cetateni ai Europei! 
Intrebarea este ce interes au strainii in tiganizarea Romaniei?
Interesul este ca intr-o tara unde majoritari vor fi tiganii, va fi mai usor de corupt si de ocupat complet, prin exploatarea si furtul tuturor resurselor minerale!
Ce n-au reusit in 2000 de ani, vor reusi in maximum 50! Ungurii, austriecii, rusii, turcii, polonezii, nemtii, etc., toti isi vor lua cate o bucata iar romanii vor ajunge ceea ce au fost dintotdeauna: niste slugi!
Temelia acestei distrugeri este pusa acum, de catre mizeriile de politicieni care sunt la putere si care pentru bani si putere isi vand nu numai prezentul, dar si viitorul acestei tari!
         Peste 50 de ani, se va vorbi despre Romania, numai la trecut! Romania " a fost"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu