Clock

joi, 30 ianuarie 2014

Romania sub nameti!

   
    Ca intotdeauna in ultimii 20 de ani, autoritatile din Romania au fost luate prin surprindere de catre iarna!
Cine si-ar fi putut imagina ca ar fi posibil sa ninga in Ianuarie, o luna de iarna? Asa ceva e imposibil! Mai degraba aveam sanse sa fim loviti de meteoriti, decat sa ninga in Ianuarie!
Numai intr-o tara condusa de niste comunisti incapabili ar fi posibil asa ceva! In loc sa puna utilajele de deszapezire la munca zi si noapte, sa tina drumurile curate, au preferat sa le inchida, ca era mai ieftin si mai comod. Ca stim toti ca munca e grea si ca banii se iau pe baza relatiilor de tip interes comun, si atunci la ce sa mai muncim? Oricum au incasat milioane de euro in cele 4 luni in care nu a nins!
        Multi prefecti, niste inculti needucati dar cu bani si relatii potrivite, au ajuns in niste functii cu care nu au nimic de-a face! Niste analfabeti, niste copii de securisti si comunisti! Niste lepre cu fata umana, care isi bat joc de banii statului! Niste retardati, multi chiar prosti de-a dreptul, pentru ca acestia sunt mult mai usor de manipulat.
Ce putem face in aceste conditii? Pai ar fi cazul sa participam fiecare cu ce putem: sa ne curatam bucata din fata casei si a portii. Eu mi-am curatat inclusiv bucata de drum din fata casei. Daca fiecare ar face la fel, iarna n-ar mai fi asa de greu de suportat. La fel si cu locurile de parcare din fata sau spatele blocului: toata lumea vrea parcare, dar niciunul nu vrea sa iasa la lopata! Anul trecut am curatat aproape toata parcarea, pentru ca intotdeauna cand plecam, vecinii ma urmareau si hop, imi si ocupau locul curatat de mine.

         Educatia in Romania este sublima, dar lipseste cu desavarsire! Asa tara, asa cultura! Degeaba sunt 10% educati, muncitori si corecti! Restul de 90% compenseaza cu brio! E mai comod sa stai la caldura, sa astepti sa vina altii sa-ti faca curat si tu sa stai sa te plangi, ascultand manele si scuipand seminte.
O tara tiganizata si manelizata cum a ajuns Romania, nu va evolua niciodata! Dimpotriva: ne vom afunda din ce in ce mai mult in incultura, in lipsa de educatie si de bun simt! De ce? Fiindca e "trendy"! Fiindca e mai comod sa stai in casa si sa dai "like" la manelisti jegosi si burtosi cu ceafa lata, care promoveaza prostitutia, hotia, cocalarismul si parvenitismul.
Romania nu mai are nimc din vechea cultura, nu mai are clasa de intelectuali, nu mai are oameni cinstiti si nici politicieni patrioti!
         Are doar o sleahta de parveniti, niste marionete conduse de puteri straine cu interes fata de resursele minerale ale aceste tari. Cand acestea vor fi epuizate, Romania va avea soarta tarilor de lumea a 3-a: o tara faramitata, condusa de clanuri mafiote, cu interese de grup, fara nicio directie si nicio morala, decat aceea de a sluji pe cel care plateste mai bine!
        Asa oameni, asat tara si asa destin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu