Clock

duminică, 8 decembrie 2013

Dezastrul de la Pungesti

      
Situatia tensionata de la Pungesti a inceput sa fie escaladata. In presa sunt redate scene incredibile de la fata locului: cetateni cotonogiti de jandarmii fara creier care "nu folosesc violenta"!. Sunt batuti la rand toti cei care sunt pe acolo, indiferent daca protesteaza sau nu, ca asa au primit ordin de la "sefu' ". Jandarmii, cunoscuti pentru lipsa lor ce creier, aceste maimute salbatice, dau in stanga si in dreapta fara sa judece, fara sa tina cont ca cei cotonogiti sunt sau nu implicati in proteste.
        Protestele sunt oricum, bine intemeiate, intrucat oricine a vazut "binefacerile" exploatarii gazelor de sist din America. Si pentru ca la ei in tara, oamenii au reusit sa le ingreuneze activitatea, acesti rechini mondiali au inceput sa se mute aici si sa distruga resursele naturale de apa, cele mai valoroase de pe planeta.
Cu un guvern slugarnic, care si-a cumparat domnia de la Americani, si care se pleaca umil in fata Stapanului, tara noastra este condamnata. Ce a fost candva un stat independent si suveran, a ajuns azi un vasal umil, o colonie cocosata de mafioti romani si straini, care fura impreuna tot ce se poate fura din aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu cu bogatii rar intalnite. Romania a ajuns in pragul dezastrului: se fura padurea, se fura aurul, se fura petrolul, se fura gazele si acum ni se fura apa! Aceasta resursa limitata de care trebuie sa se bucure si generatiile urmatoare.
       Cine favorizeaza aceste furturi? Cine a vandut tara pe urmatorii 50 de ani? Comunistii si securistii care ne conduc! Cei care au fost votati de o masa larga de romani inconstienti, ademeniti cu o punga de faina si o sticla de ulei, vrajiti cu promisiuni de 2 lei de catre niste jeguri comuniste, deghizati azi in democrati.
A cui e vina? A tuturor celor needucati, care merg la vot contra produse alimentare, a celor care sunt cu bautura in nas de dimineata pana seara si isi bat copiii si nevestele, a celor care traiesc doar pentru a bea sau a manca!
Ne convine sau nu, ei sunt majoritari in Romania! Pentru ca, oamenii educati, care stiu cine au fost securistii si comunistii spurcati, care ii stiu de ce sunt in stare, nu merg la vot! Si uite-asa, Romania se scufunda si mai mult in comunismul de tip nou, ideal pe care nici Ceausescu nu credea ca-l va atinge vreodata.
Tara este astazi la un nivel mult mai jos decat a fost in 89 cand am crezut ca am scapat de comunism pentru totdeauna. In realitate nu am scapat de nimic: doar s-a deghizat. Cine a vandut tara celor de la Chevron? Comunistii de la putere! Cine trimite jandarmii sa le bage pumnul in gura manifestantilor de la Pungesti? Securistii din guvern, care pentru un loc caldut si cativa arginti, si-au vandut tara!
        Pana nu vom iesi in strada in numar de milioane, sa rasturnam acest guvern nemilos si anti-romanesc, nu vom schimba! Vom suferi in continuare. Dar, judecand dupa reactiile anemice, romanii au ajuns un popor masochist, care gaseste placere in a fi chinuit de straini, cu foame, batai si trai nesigur.
Daca o tara este slaba si nu are guvern patriot, atunci este supus coruptiei. Coruptia permite ca aceasta fosta tara plina de resurse, sa ajunga o biata colonie amarata, care dupa ce isi va fi terminat toate resursele, va fi abandonata si va deveni un depozit urias de deseuri ale "mai-marilor" zilei!

marți, 3 decembrie 2013

Anglia fatarnica - hypocrite England

   
Suntem bombardati in ultima vreme cu atacuri mizerabile din presa tabloida britanica, cu povesti si scenarii care mai de care mai apocaliptice, cu privire la "iminenta" ocupare a Angliei de catre romani si bulgari!
Jeguri umane, cum ar fi extremistul fatarnic Nigel Farage si prim-ministrul Cameron-fara-coloana-vertebrala, castiga capital politic fluturand "amenintarea" romanilor si bulgarilor, care cu mintea slaba specifica britanicilor, iau de bun tot ce li se spune, fara a avea bunul simt sa verifice realitatea celor relatate!
Englezii, in ignoranta lor imbecila, confunda romanii si bulgarii cu tiganii din aceste tari, care intr-adevar se ocupa in Anglia cu cersitul, furatul si prostitutia.
        Dar acesti spalati pe creier, nu vad ca mizeria lor de tara, este OCUPATA de indieni, pakistanezi, marocani, arabi si alte zeci de natii ale pamantului care le paraziteaza "frumoasa tara"!
Acesti fatarnici se fac ca nu vad crima organizata perpetuata de acesti imigranti, si trambiteaza continuu problema romanilor si a bulgarilor.
Numai niste porci obezi si ignoranti (de care e plina Anglia), accepta si ingurgiteaza asemenea teorii. Cine are o cultura minima (caz rar in "England"), poate citi si se poate informa despre cine sunt cu adevarat romanii si bulgarii si care este diferenta dintre ei si tigani.

Animalul nazist, Nigel Farage, acest mancator national de rahat, regurgiteaza statistici si profetii infecte despre poporul roman si bulgar. Acesta a reusit sa-l convinga pana si pe marioneta de Cameron sa i se alature in campania de defaimare internationala a celor doua tari, Romania si Bulgaria.
Impreuna incearca sa prelungeasca restrictiile de munca si libera circulatie pentru romani si bulgari, unilateral, fara a tine cont de pozitia UE.
        Daca am fi avut o clasa politica cu sange in instalatie, conducerea tarii ar fi trebuit sa denunte in mod public politica mizerabila dusa de UK impotriva Romaniei. Daca am fi avut politicieni adevarati si nu urmasi de comunisti jegosi, mostenitori de securisti si turnatori, alta ar fi fost situatia Romaniei. Dar noi suntem condusi acum de niste slugi umile, care si-ar f*te si mamele pentru o pozitie inalta la conducerea tarii si pentru niste bani in plus.
Ca dovada ca tara e pe butuci, e vanduta bucata cu bucata strainilor iar FMI-ul si alte "institutii" mondiale, decid soarta tarii, care moare incet dar sigur.
De ce nu-si permit acesti porci politici britanici sa manance rahat despre pakistanezi, indieni sau alte "minoritati" care le ocupa tara?
Pentru ca acestia sunt mai rau ca romanii, tac si inghit la rahat, iar "tarile mama" furnizeaza pe gratis resursele catre fosta stapana, Anglia.
Pentru ca acestia stau capra la comanda Angliei, dar conducatorii lor au stiut macar sa negocieze statutul de sluga: sluga, dar cu drepturi! Fara defaimari ieftine! Serviciu contra serviciu!
         In schimb, comunistii romani (deghizati in partide cu diferite nume), aceeasi care au vandut tara lui Hitler si apoi lui Stalin, pupa dosurile britanice si lingusesc, in loc sa ridice fruntea! In loc sa protesteze si sa-i ia de gat pe aceste scursuri mondiale! In loc sa-l cheme pe obezul ambasador britanic la Bucuresti sa dea explicatii pentru laturile in care este prezentata Romania, in tara curand musulmana, Anglia.
Cat timp nu vom lupta noi impotriva acestor porci (din ambele tari) situatia nu se va schimba!
Si e pacat, pentru ca Romania inseamna mult mai mult decat tiganii hoti si cersetori, care sunt asimilati peste tot in lume cu romanii, din cauza unui alt KGB-ist care a condus Romania, si care a decis unilateral ca tiganii sa se numeasca "rrom"! Un abuz dement, care ne-a stirbit definitiv imaginea in lume!
Britanicii (la fel de ignoranti ca americanii) fac intr-adevar o confuzie sincera intre romani si tigani!
In calatoriile mele prin strainatate, de multe ori n-am fost crezut ca sunt roman! Si de ce? Pentru ca mi s-a spus: "Nu cred! Nu esti roman, pentru ca nu ai tenul masliniu!"
         Asta a ajuns Romania azi! O tara considerata de lumea a treia, locuita de tigani hoti si infractori!
Intrebarea este, ce facem fiecare pentru a schimba aceasta perceptie?