Clock

duminică, 8 decembrie 2013

Dezastrul de la Pungesti

      
Situatia tensionata de la Pungesti a inceput sa fie escaladata. In presa sunt redate scene incredibile de la fata locului: cetateni cotonogiti de jandarmii fara creier care "nu folosesc violenta"!. Sunt batuti la rand toti cei care sunt pe acolo, indiferent daca protesteaza sau nu, ca asa au primit ordin de la "sefu' ". Jandarmii, cunoscuti pentru lipsa lor ce creier, aceste maimute salbatice, dau in stanga si in dreapta fara sa judece, fara sa tina cont ca cei cotonogiti sunt sau nu implicati in proteste.
        Protestele sunt oricum, bine intemeiate, intrucat oricine a vazut "binefacerile" exploatarii gazelor de sist din America. Si pentru ca la ei in tara, oamenii au reusit sa le ingreuneze activitatea, acesti rechini mondiali au inceput sa se mute aici si sa distruga resursele naturale de apa, cele mai valoroase de pe planeta.
Cu un guvern slugarnic, care si-a cumparat domnia de la Americani, si care se pleaca umil in fata Stapanului, tara noastra este condamnata. Ce a fost candva un stat independent si suveran, a ajuns azi un vasal umil, o colonie cocosata de mafioti romani si straini, care fura impreuna tot ce se poate fura din aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu cu bogatii rar intalnite. Romania a ajuns in pragul dezastrului: se fura padurea, se fura aurul, se fura petrolul, se fura gazele si acum ni se fura apa! Aceasta resursa limitata de care trebuie sa se bucure si generatiile urmatoare.
       Cine favorizeaza aceste furturi? Cine a vandut tara pe urmatorii 50 de ani? Comunistii si securistii care ne conduc! Cei care au fost votati de o masa larga de romani inconstienti, ademeniti cu o punga de faina si o sticla de ulei, vrajiti cu promisiuni de 2 lei de catre niste jeguri comuniste, deghizati azi in democrati.
A cui e vina? A tuturor celor needucati, care merg la vot contra produse alimentare, a celor care sunt cu bautura in nas de dimineata pana seara si isi bat copiii si nevestele, a celor care traiesc doar pentru a bea sau a manca!
Ne convine sau nu, ei sunt majoritari in Romania! Pentru ca, oamenii educati, care stiu cine au fost securistii si comunistii spurcati, care ii stiu de ce sunt in stare, nu merg la vot! Si uite-asa, Romania se scufunda si mai mult in comunismul de tip nou, ideal pe care nici Ceausescu nu credea ca-l va atinge vreodata.
Tara este astazi la un nivel mult mai jos decat a fost in 89 cand am crezut ca am scapat de comunism pentru totdeauna. In realitate nu am scapat de nimic: doar s-a deghizat. Cine a vandut tara celor de la Chevron? Comunistii de la putere! Cine trimite jandarmii sa le bage pumnul in gura manifestantilor de la Pungesti? Securistii din guvern, care pentru un loc caldut si cativa arginti, si-au vandut tara!
        Pana nu vom iesi in strada in numar de milioane, sa rasturnam acest guvern nemilos si anti-romanesc, nu vom schimba! Vom suferi in continuare. Dar, judecand dupa reactiile anemice, romanii au ajuns un popor masochist, care gaseste placere in a fi chinuit de straini, cu foame, batai si trai nesigur.
Daca o tara este slaba si nu are guvern patriot, atunci este supus coruptiei. Coruptia permite ca aceasta fosta tara plina de resurse, sa ajunga o biata colonie amarata, care dupa ce isi va fi terminat toate resursele, va fi abandonata si va deveni un depozit urias de deseuri ale "mai-marilor" zilei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu