Clock

marți, 3 decembrie 2013

Anglia fatarnica - hypocrite England

   
Suntem bombardati in ultima vreme cu atacuri mizerabile din presa tabloida britanica, cu povesti si scenarii care mai de care mai apocaliptice, cu privire la "iminenta" ocupare a Angliei de catre romani si bulgari!
Jeguri umane, cum ar fi extremistul fatarnic Nigel Farage si prim-ministrul Cameron-fara-coloana-vertebrala, castiga capital politic fluturand "amenintarea" romanilor si bulgarilor, care cu mintea slaba specifica britanicilor, iau de bun tot ce li se spune, fara a avea bunul simt sa verifice realitatea celor relatate!
Englezii, in ignoranta lor imbecila, confunda romanii si bulgarii cu tiganii din aceste tari, care intr-adevar se ocupa in Anglia cu cersitul, furatul si prostitutia.
        Dar acesti spalati pe creier, nu vad ca mizeria lor de tara, este OCUPATA de indieni, pakistanezi, marocani, arabi si alte zeci de natii ale pamantului care le paraziteaza "frumoasa tara"!
Acesti fatarnici se fac ca nu vad crima organizata perpetuata de acesti imigranti, si trambiteaza continuu problema romanilor si a bulgarilor.
Numai niste porci obezi si ignoranti (de care e plina Anglia), accepta si ingurgiteaza asemenea teorii. Cine are o cultura minima (caz rar in "England"), poate citi si se poate informa despre cine sunt cu adevarat romanii si bulgarii si care este diferenta dintre ei si tigani.

Animalul nazist, Nigel Farage, acest mancator national de rahat, regurgiteaza statistici si profetii infecte despre poporul roman si bulgar. Acesta a reusit sa-l convinga pana si pe marioneta de Cameron sa i se alature in campania de defaimare internationala a celor doua tari, Romania si Bulgaria.
Impreuna incearca sa prelungeasca restrictiile de munca si libera circulatie pentru romani si bulgari, unilateral, fara a tine cont de pozitia UE.
        Daca am fi avut o clasa politica cu sange in instalatie, conducerea tarii ar fi trebuit sa denunte in mod public politica mizerabila dusa de UK impotriva Romaniei. Daca am fi avut politicieni adevarati si nu urmasi de comunisti jegosi, mostenitori de securisti si turnatori, alta ar fi fost situatia Romaniei. Dar noi suntem condusi acum de niste slugi umile, care si-ar f*te si mamele pentru o pozitie inalta la conducerea tarii si pentru niste bani in plus.
Ca dovada ca tara e pe butuci, e vanduta bucata cu bucata strainilor iar FMI-ul si alte "institutii" mondiale, decid soarta tarii, care moare incet dar sigur.
De ce nu-si permit acesti porci politici britanici sa manance rahat despre pakistanezi, indieni sau alte "minoritati" care le ocupa tara?
Pentru ca acestia sunt mai rau ca romanii, tac si inghit la rahat, iar "tarile mama" furnizeaza pe gratis resursele catre fosta stapana, Anglia.
Pentru ca acestia stau capra la comanda Angliei, dar conducatorii lor au stiut macar sa negocieze statutul de sluga: sluga, dar cu drepturi! Fara defaimari ieftine! Serviciu contra serviciu!
         In schimb, comunistii romani (deghizati in partide cu diferite nume), aceeasi care au vandut tara lui Hitler si apoi lui Stalin, pupa dosurile britanice si lingusesc, in loc sa ridice fruntea! In loc sa protesteze si sa-i ia de gat pe aceste scursuri mondiale! In loc sa-l cheme pe obezul ambasador britanic la Bucuresti sa dea explicatii pentru laturile in care este prezentata Romania, in tara curand musulmana, Anglia.
Cat timp nu vom lupta noi impotriva acestor porci (din ambele tari) situatia nu se va schimba!
Si e pacat, pentru ca Romania inseamna mult mai mult decat tiganii hoti si cersetori, care sunt asimilati peste tot in lume cu romanii, din cauza unui alt KGB-ist care a condus Romania, si care a decis unilateral ca tiganii sa se numeasca "rrom"! Un abuz dement, care ne-a stirbit definitiv imaginea in lume!
Britanicii (la fel de ignoranti ca americanii) fac intr-adevar o confuzie sincera intre romani si tigani!
In calatoriile mele prin strainatate, de multe ori n-am fost crezut ca sunt roman! Si de ce? Pentru ca mi s-a spus: "Nu cred! Nu esti roman, pentru ca nu ai tenul masliniu!"
         Asta a ajuns Romania azi! O tara considerata de lumea a treia, locuita de tigani hoti si infractori!
Intrebarea este, ce facem fiecare pentru a schimba aceasta perceptie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu