Clock

marți, 10 septembrie 2013

Cainii maidanezi si Rosia Montana

     

De vreo doua saptamani suntem bombardati cu stiri peste stiri, care mai de care mai "senzationale" despre cainii maidanezi si Rosia Montana! Unii pro, altii contra. Dar ce este cel mai important, este ca ambele "scandaluri", tind sa se transforme intr-o manipulare grosolana a "prostimii". Cine mai are timp sa observe ca in Septembrie pretul benzinei a crescut? Cine a aflat macar ca de la 1 Septembrie au aparut taxe noi? Cine a vazut ca unii escroci, in loc sa scada pretul la paine, dupa reducerea TVA, l-au mentinut la fel sau chiar l-au crescut? Nimeni! Lumea nu are timp! Lumea e prea grabita sa se uite la circul TV: cainii maidanezi si Rosia Montana. De ce? Pentru ca asa se tin prostii sub control: paine si circ!
Sunt cainii maidanezi o problema in Romania? Da! Sunt de vreo 24 de ani, timp in care fostii comunisti si securisti care ne conduc azi, erau ocupati sa fure, sa faca averi si sa se infiltreze in toate structurile de conducere a tarii. De ce avem atatea mii de caini fara stapani azi? Pai in primul rand, din cauza comunistilor care au demolat case in nestire. Pe urma, din cauza sub-animalelor, care inteleg sa scape de animalele nedorite aruncandu-le la marginea oraselor, unde acestia se inmultesc necontrolat. Daca am fi avut o politie eficienta si nu o militie bolsevica, corupta si comunista, astfel de cazuri nu ar fi fost permise si s-ar fi luat masuri imediat. Dar de, cum se fac bani mai multi de catre militieni? Dand amenzi modice celor care abandoneaza animale, sau stand ca tarfele la produs cu radarul sau la vanatoare de greseli? Bine, asta e valabil doar pentru romani, ca daca un tigan este prins cu viteza peste limita legala, sau ca face tot felul de aberatii in practica, este lasat liber, ca "toarshu" militian nu are curaj sa se ia de "minoritari".
         Romania este azi un fost lagar comunisto-securisto-bolsevic, ce incearca sa mimeze o democratie si o libertate mai falsa decat un  telefon chinezesc. Romania nu a fost si nu va fi niciodata o tara democrata! Este o tara experiment, unde sunt lasati tot felul de parveniti si rebuturi sociale sa ajuna la conducerea tarii. Scopul este foarte simplu: numai asa pot fi manipulati toti prostii sa-si lase resursele aproape gratis la mana strainilor.
        Circul pornit cu Rosia Montana a dus la abandonarea proiectului, doar pentru ca anul 2014 este unul electoral si securistii de la putere au nevoie de voturi! Le place la putere! Acolo au tot ce le trebuie: bani de furat, puterea de a-si face legi care sa-i protejeze, pot sa acumuleze averi infinite si mai ales, au si imunitate in fata legii. Farsa cu abandonarea proiectului este doar praf in ochii prostilor care cred in basme! Imediat ce se vor vedea iar la putere, politicienii scabrosi, de origine securista, vor uita (ca intotdeauna) de promisiunile facute prostilor si vor aproba fara nicio indoiala proiectul RMGC, sau orice alt proiect care presupune exploatarea resurselor tarii fara niciun control! Acesti "oameni", vor face orice pentru a pune mana pe putere: vor vinde tot ce se poate vinde si vor promite tot ce se poate promite! Asta e clasa politica actuala si asa a fost mereu in istorie: conducatorii acestei foste tari independente numite Romania, au vandut teritorii si vieti de oameni contra arginti si contra accesului la putere. In maxim 40 de ani, Romania va fi devalizata complet, jefuita de toate resursele naturale. Pe urma, strainii, amabili cum sunt, vor trimite aici mii de tone de "ajutoare" (de fapt deseuri ramase de la ei), astfel incat Romania (sau ce va mai ramane din ea) va deveni un "waste-land", cum sunt unele tari din lumea a 3-a, umplute pana la refuz cu deseuri periculoase, care ajung in tara lor sub forma de "ajutoare". La asa conducatori, asa tara! Romanii au uitat ca au puterea sa schimbe guverne si presedinti. Dupa uriasul curaj din 89, Romania a amortit si a cazut in letargie, prada promisiunilor politice si a "miracolului" capitalismului.


Iluzia libertatii fara gandire, naste zombi! Niste oameni fara discenramant care se supun orbeste "stapanului" si care face orice, fara sa gandeasca. Asta ne e viitorul!
Cine sa se ridice impotriva abuzurilor din justitie de exemplu? Cine sa trimita la puscarie judecatorii corupti, militienii si politcienii, cand tocmai s-a lansat un nou sezon din Suleyman? Romanii sunt ocupati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu