Clock

joi, 13 septembrie 2012

Francezii fățarnici și lingăi

             Ne-am trezit recent cu o delegație franceză in România, care a venit să lămureasca problema țiganilor din Franța.
Până mai ieri, francezii deplângeau starea materială a țiganilor din România și urlau că sunt discriminați in Romania! Erau cei mai înverșunați apărători ai țiganilor, iar acum cand s-au trezit cu ei pe cap, nu știu ce să mai facă să scape de ei.
           O nație de împuțiți care n-au făcut niciodata nimic folositor in toată istoria omenirii, și care erau mari apărători ai drepturilor omului, încearcă acum să scape tocmai de cei pe care îi apărau și îi deplângeau!
Mai multă fățărnicie ca la francezi, nu s-a văzut nicăieri! Niște oameni fără coloană vertebrală, niște paraziți, niște corupți și niște lingăi. Dacă ni se pare că la noi sunt mulți corupți, înseamnă ca nu am vazut ce înseamna corupția in aceasta țară bananieră plină de scursuri!
Ei nu au țiganii lor? E plin Parisul de magrebieni care urinează pe unde le vin, iar Parisul este scăldat tot in urină, de dimineața până seara! De ai lor nu zic nimic!
Dacă sunt așa mari aparatori ai minorităților, să-i ia la ei și pe țiganii noștri, să-i integreze și să ne arate nouă cum trebuie integrați în societate.
         Una peste alta, sunt gata să le și dea niște bani, numai să nu se mai intoarcă!
Francezii sunt niște scursuri umane, care fac milioane de euro pe spinarea românilor, de care râd oricând au ocazia. Cand fac profit pe spinarea noastră suntem buni!
Prin ce mari trăsături de caracter sunt recunoscuți francezii? Femeile le sunt in majoritate niște curve, igiena le e total străină, au milioane de homosexuali și pedofili și sunt niște târaturi de oameni!
Falși, micinoși, fără cuvant și fără coloană vertebrala!
         Deci, le uram francezilor de pretutindeni multa MUIE din partea României! Să se sature de maciuci magrebiene si femeile si barbații lor, imbrăcați in roz!

marți, 11 septembrie 2012

Redresare economica si angajari

            In ultimele zile ziarele au inceput sa publice tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste! Cum că Romania începe sa aibă creștere economică și că s-ar face angajari!
De unde atâta creștere economică? Țara se duce de râpa, și Europa odata cu ea! S-au făcut deja negocierile între marile puteri, iar România este lasată ca de obicei de izbeliște și negociată ca o marfă.
Ce angajări să se facă la noi? Puținele posturi care sunt scoase la concurs, sunt deja ocupate de ”obligațiile” de partid. De unde dracu atâta cinste la angajatorii români, cand toți hodorogii care sunt mari patroni azi, provin din rândul foștilor comuniști si securiști?
           Păi aveți pretenția să se facă ceva cinstit in țara asta condusă de zeci de ani de comuniști ordinari?
De unde atâta cinste aici? România a fost condusă de-a lungul istoriei numai de trădători și escroci! Niciodată n-am avut parte de conducători cinstiți! Cei care au fost cinstiți, au fost uciși mișelește de către tradătorii si vanzătorii de neam, de care n-am dus lipsă niciodată!
Ce e de făcut? Nimic! Acum, după 2000 de ani de tradare, hoție și furturi, ce sa mai facem? Nimic!
Actualii conducători, fac ce au făcut și înaintașii lor: fură, își fac palate, își depun banii int străinătate și vând sănătatea și viața oamenilor din țara noastră!
Singura soluție rămâne să ieșim daca avem curaj, să-i dăm jos pe trădători și pe criminali!
Redresare economică? Povești! Angajări???? Gogoși!
          Realitatea e una singura: hoție, escrocherie si furt! Fostul PCR: pile, cunoștințe si relații!
Asta e țara, ăștia sunt oamenii! La așa țară, așa oameni!