Clock

marți, 22 mai 2012

Legea "Big Brother" a fost adoptată

         
      Pe ascuns, si fara mare tam-tam in presa nationala, cea mai comunista si mai securista dintre legi, si anume legea de a fi spionati "legal", a fost adoptata de clasa de porci burtosi care ne conduc!
De acum inainte, orice securist nespalat si balos, ne va putea asculta telefoanele, intercepta corespondenta, verifica ce cu cine si unde am vorbit, ce am citit pe internet, ce pareri ne-am exprimat, etc.
          Sa nu credeti ideea marsava declarata de acesti criminali, cum ca nu se va accesa continutul mesajelor! Sub nici o forma! Cum sa reziste acesti securisti, fosti tortionari si criminali ai regimului comunist sa nu-si bage nasul si in continutul mesajelor? Pai tocmai asta e si ideea! In acest fel, orice persoana va putea fi santajata si amenintata de politicieni corupti, militieni tigani si criminali, ca sa-si atinga scopurile infecte si criminale!
Daca nimeni nu a considerat ca cea mai criminala si mai odioasa dintre legi, merita proteste masive de strada si lupta efectiva cu acesti criminali, atunci asta este ce meritati! Asta este ce meritam cu totii, pentru ca un dictator si niste politicieni corupti si criminali, exista si sunt acolo, doar pentru ca noi le dam aceasta putere!
         Atata timp cat noi acceptam ca vitele orice lege criminala, suntem la fel de vinovati ca si ei!
Daca Curtea Constitutionala a declarat aceasta lege ca ilegala si ca lege care lezeaza dreptul la intimitate si la viata personala, cum se face ca acum, o ceata de analfabeti burtosi, infecti si fosti securisti, adopta pe furis aceasta lege?
         Chiar nimeni nu vede acest lucru? Ne-a fost frica de Ceausescu, si pe buna dreptate am condamnat abuzurile securitatii si ale comunismului! Iata ca acestea nu au disparut, ci doar si-au schimbat forma si sunt din nou la conducerea acestei tari, care de 2000 de ani este furata, vanduta si jefuita!
Nu protestati? Va veni ziua in care si respiratia va va fi monitorizata iar propriile case vor deveni niste inchisori!
         Asta pentru ca acceptati orice! Ati devenit niste zombi, condusi doar de instincte!
S-a dus si ultima dintre libertatile castigate cu sange la Revolutie! Comunistii, militia si securitatea au invins!
Traiasca noua republica securisto-comunista Romania!

joi, 17 mai 2012

Capusa si isteria

          In fiecare an, Romania e bantuita de cate o isterie nationala. Presa, in lipsa de subiecte demne de interes, promoveaza tot felul de epidemii aberante, care nu au nici o legatura cu realitatea.
Acum e la moda capusa! Peste tot vedem reportaje, emisiuni, stiri cu si despre capuse. Nu mai conteaza ca s-a scumpit benzina, ca se fura in draci de catre cei aflati la putere, ca e corupta justitia si militia. Nu! Importanta e capusa! Acest dusman de secole al omenirii!
         Nu zice nimeni ca nu e periculos sa fii muscat de o capusa si apoi sa contactezi nu stiu ce boala!
Dar capusele au existat dintotdeauna! Nu au aparut anul asta si nici nu vor disparea in acest an! De ce sa facem atata tam-tam pe aceasta tema? E suficient doar sa se transmita informatia, sa fim educati despre metode eficiente de preventie si atat.
Se pare insa, ca pentru unii nu e suficient acest lucru! Au nevoie de campanii lungi de presa, de pareri la TV, pe forumuri, pe reteaua anti-sociala , creatoare de roboti umani - Facebook si tot asa.
       Poate ar fi interesant sa fie folosita si in campania electorala: "Cu X-ulescu, veti scapa de capuse"! Sau "Veti avea la orice usa, tratamentul de capusa!" si alte solganuri, posibil aducatoare de voturi!
Deci, sa ne informam corect despre ce si cum, si apoi sa renuntam la isteria nationala, care a devenit regula in Romania!
Aveti grija totusi! Urmeaza vara, si va aparea din nou, ca si in alti ani, isteria cu "vaduva neagra"....

miercuri, 2 mai 2012

A cazut guvernul! Ce urmeaza?

        Dupa lupte mai mult sau mai putin cinstite, guvernul MRU abia instalat a cazut la prima motiune, atunci cand mai marii PDL-ului erau mai mult ca siguri ca nimic nu se va intampla. Acestia au subestimat traseistii politici, care simtind precum sobolanii ca se scufunda corabia puterii, au fugit la adversari, mirosind ca PDL-ul nu mai e in preferintele electoratului.
        O alegere facuta de niste tradatori, care daca ar fi crezut cu adevarat in ideologia partidului in care au muscat din ciolan, nu l-ar fi parasit la nevoie. Dar, dupa cum stim, politicianul roman lipsit de coloana vertebrala, nu are nici o legatura cu cinstea sau onoarea, sobolanii politici au fugit la partidele unde cred ei ca vor apuca din nou ciolanul pentru inca 4 ani. Pai de, mai au si ei de terminat niste vile, vor sa-si schimbe masinile, mai au neamuri de angajat, mai au firme de devalizat, mai au paduri de furat, infractiuni de acoperit, si tot asa.
Cum sa renunte un burtos jegos si hamesit de foame la ciolanul puterii? Nu e problema ca au fugit de la un partid la altul! Multi fac asta de foarte multi ani, plecand de la un partid la altul, dupa cum bate vantul puterii.
        Acesti imbuibati imputiti, mostenitori al vechiului PCR si al vechii securitati, care au furat tara in ultimii 30 de ani, nu merita sa fie votati! Trebuie sa votam cu oricine alticneva, mai putin cu acesti tradatori si paraziti ai societatii! Sa incetam sa mai votam niste bosorogi comunisti sa ne conduca! Niste securisti, neamuri ale fostilor secretari PCR, ai tortionarilor si ai securistilor! Nu depinde decat de noi!
        Nu va lasati cumparati de pomenile electorale facute din bani obtinuti ilegal si care intotdeauna contin numai lucruri expirate si de calitate proasta! Nu mai credeti in promisiunile acestor escroci! Aveti dreptul la un viitor mai bun, pe care il puteti fauri singuri, sanctionand prin votul dvs. javrele ordinare care vor sa prinda iar guvernarea! Fara partide mostenitoare ale comunismului! Visul Revolutiei a fost o tara fara comunisti!