Clock

luni, 19 noiembrie 2012

21.12.2012 Sfarsitul lumii

Pe masura ce data fatidica se apropie, internetul devine din ce in ce mai plin de "profetii", care mai de care mai infricosatoare! Unii vad cutremure, altii vad ciocnirea cu o planeta (care ar fi trebuit sa se vada de mult timp daca ar fi existat, conform profetiilor), sosirea extraterestrilor, "aparitii misterioase", telepatie, furtuni electromagnetice devastatoare, si alte grozavii nemaintalnite pana acum! Ce se va intampla de fapt pe 21.12.2012? Va fi ceva extraordinar? Va fi ceva nemaivazut? Nu! Nu se va intampla absolut nimic! Asa cum nu s-a intamplat nici la trecerea in anul 2000, nici la trecerea in anul 1000, si la nici o alta data "profetita" de mari escroci fanatici! Singura certitudine ramane ca multi s-au imbogatit din fanatismul unora, din disperarea dupa "sfasitul lumii" care tot este anuntat de vreo 2000 de ani incoace. Au fost mai multe sfarsituri de lume regionale, cum ar fi marele tsunami care a devatstat Japonia si a provocat dezastrul de la Fukushima, cutremurul care a avut loc inainte, inundatiile din anumite regiuni ale lumii, etc. Pentru oamenii care au trait asa ceva, a fost un sfarsit de lume! Dar, din pacate pentru ei, nici o "profetie" nu i-a informat din timp despre ce avea sa se intample! De ce atata tam-tam dupa un calendar mayas? E vorba de bani! O specula ordinara bazata pe fricile universale ale oamenilor, mai exact, frica de cataclisme. Cataclisme au fost si vor mai fi, dar profetii vor aparea intotdeauna dupa evenimente, nu inainte! Pe urma se vor gasi destui care sa faca legaturi intre o anume profetie si un anume eveniment. Vom trai si vom vedea, cum dupa 21.12.2012, nu se va intampla nimic! Intre timp, multi fanatici isi vor fi irosit averi construindu-si buncare, pe care chiar daca le-ar avea, nu ar rezista la un catclism de genul prevestitei "Nibiru"! Cei care au facut averi din vanzarea a tot felul de echipamente de supravietuire isi vor freca mainile de bucurie, facand averi din prostia si ignoranta oamenilor! Asta e singura profetie care se va indeplini cu siguranta! :) Restul, sunt povesti de stors banii fraierilor!

2 comentarii:

 1. NECREDINTA, TEAMA, HAOS, DISPERARE...Iata cateva dintre starile si sentimentele care ii caracterizeaza pe cei mai multi oameni in aceasta perioada de timp, nu intamplator denumita in Scriptura ca fiind cea a “ZILELOR DIN URMA”. Aceasta psihoza, aceasta nebunie mediatica ce a cuprins intreaga planeta in momentul actual scoate la iveala cel mai evident lucru prevestit de Biblie, si anume: NECREDINTA SI NEPUTINTA OMULUI DE A SE INCREDE CU ADEVARAT IN DUMNEZEU!

  Istoria omenirii a cunoscut prevestiri de tot felul privind un eventual “sfarsit al lumii”, insa oamenii nu au invatat nimic din toate aceste SEMNE FALSE si AMAGIRI prin care satan isi deruleaza cea mai mare lucrare de ratacire a omului. Biblia – Cuvantul lui Dumnezeu – reprezinta singurul loc in care se arata celor ce au “ochi si urechi de auzit” ca sfarsitul tuturor lucrurilor si implicit a intregului sistem format din MATERIE, TIMP si SPATIU nu va imbraca forma descrisa de mintea umana.

  Anul 2012, calendarul Maya, civilizatia mayasa, si toate celelalte nascociri cu caracter apocaliptic, menite a-l aduce pe omul fara credinta la apogeul disperarii nu au nici un fundament biblic si, in mod evident, reprezinta o MINCIUNA si UN FALS dovedite prin Cuvantul lui Dumnezeu. Din nefericire, cea mai mare parte a omenirii, prin aportul sustinut al stiintei, cultelor religioase si al mass mediei, a cazut in aceasta capcana mediatica fara precedent. Marturie stau numeroasele exemple, surprinse pe intreg mapamondul, in care oameni apartinand tuturor categoriilor sociale si-au parasit locurile de munca, au renuntat la bani, la locuinte, unii chiar la familie, refugiindu-se in natura, cat mai departe de aglomeratiile urbane, construindu-si tot felul de adaposturi si buncare care sa ii salveze de la un posibil dezastru.

  aflati mai multe >>> http://www.strainisicalatori.blogspot.com.es/p/21122012-calendarul-maya-sfarsitul.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Stie cineva cand e programat urmatorul sfarsit? :))

  RăspundețiȘtergere