Clock

miercuri, 3 octombrie 2012

Noi scumpiri

         In prag de iarna suntem avertizati pe toate caile de comunicare ca urmeaza scumpiri.
Scumpiri din cauza inflatiei, din cauza conditiilor economice, a cotatiilor titeiului, etc.
Dar de salarii nu vorbeste nimeni!
        Porcii de politicieni, pentru ca au de unde fura, nu se sinchisesc daca noi, prostii care i-am pus acolo, avem cu ce plati sau nu facturile care continua sa creasca, alimentele vesnic in scumpire, etc.
Si ce fac romanii? Ce au invatat in ultimii 20 de ani: tac!
Atunci daca tac, inseamna ca sunt multumiti! Daca sunt multumiti, politicienii sunt fericiti, pentru ca pot fura in continuare, fara jena, stiind ca nu patesc nimic.
Toata lumea se lamenteaza, si nimeni nu face nimic! Si ne mai miram ca de ce o ducem greu, ca de ce nu se schimba nimic de 20 de ani! Pentru ca Romania e o tara de oameni care refuza sa fie verticali, pentru ca avem cei mai multi lingai si tradatori din lume, pentru ca avem mentalitatea cu capra vecinului, pentru ca suntem rai si hoti

        Poate peste inca o generatie, doua sa scapam definitiv de fantomele comunismului care inca ne bantuie si ne distruge vietile. Comunismul a format cea mai periculoasa specie umana: turma! Turma care nu gandeste si care asteapta ca mereu sa ii spuna alticneva ce sa faca si ce nu, inclusiv ce sa gandeasca.

Credeati ca am scapat de comunism???/ Uitati-va in jur! Securistii sunt in toate pozitiile importante, politicienii sunt cei mai mari hoti (fosti securisti 100% din ei) si ne miram de ce o ducem rau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu