Clock

marți, 11 septembrie 2012

Redresare economica si angajari

            In ultimele zile ziarele au inceput sa publice tot felul de scenarii, care mai de care mai fanteziste! Cum că Romania începe sa aibă creștere economică și că s-ar face angajari!
De unde atâta creștere economică? Țara se duce de râpa, și Europa odata cu ea! S-au făcut deja negocierile între marile puteri, iar România este lasată ca de obicei de izbeliște și negociată ca o marfă.
Ce angajări să se facă la noi? Puținele posturi care sunt scoase la concurs, sunt deja ocupate de ”obligațiile” de partid. De unde dracu atâta cinste la angajatorii români, cand toți hodorogii care sunt mari patroni azi, provin din rândul foștilor comuniști si securiști?
           Păi aveți pretenția să se facă ceva cinstit in țara asta condusă de zeci de ani de comuniști ordinari?
De unde atâta cinste aici? România a fost condusă de-a lungul istoriei numai de trădători și escroci! Niciodată n-am avut parte de conducători cinstiți! Cei care au fost cinstiți, au fost uciși mișelește de către tradătorii si vanzătorii de neam, de care n-am dus lipsă niciodată!
Ce e de făcut? Nimic! Acum, după 2000 de ani de tradare, hoție și furturi, ce sa mai facem? Nimic!
Actualii conducători, fac ce au făcut și înaintașii lor: fură, își fac palate, își depun banii int străinătate și vând sănătatea și viața oamenilor din țara noastră!
Singura soluție rămâne să ieșim daca avem curaj, să-i dăm jos pe trădători și pe criminali!
Redresare economică? Povești! Angajări???? Gogoși!
          Realitatea e una singura: hoție, escrocherie si furt! Fostul PCR: pile, cunoștințe si relații!
Asta e țara, ăștia sunt oamenii! La așa țară, așa oameni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu