Clock

luni, 23 iulie 2012

Hai la referendum!


         De putine ori Romanii au sansa sa decida soarta politicienilor, si mai ales soarta primului politician al tarii! Cel mai comod este sa stai acasa si sa dai vina pe altii pentru raul care se intampla in tara, pentru scumpiri, pentru taxe si impozite, etc.
Acum e cazul sa iesim din lancezeala si sa ne asumam in totalitate situatia in care traim, mergand sa votam! Nu conteaza cu cine si de ce! Important este sa votam, pentru a transmite politicienilor mesajul ca noi decidem cine si cat ne conduce, ca nu sunt atotputernici si ca nu numai ei ne decid noua viitorul, ci si noi le decidem lor!
         A nu merge la vot echivaleaza cu lasitatea. Majoritatea romanilor s-au invatat sa dea vina pe oricine altcineva in afara de ei insisi, pentru viata pe care o duc.
De aceea, trebuie sa mergem sa ne exprimam optiunea clar si raspicat, sa inteleaga intreaga lume ca vrem sa ne decidem propria soarta, si sa nu mai lasam pe unii si pe altii sa-si atinga interesele murdare.
Romania a ajuns circul Europei! Euro se duce de rapa, economia se duce de rapa, defuncta criza da semne ca vrea sa reinvie, toate pe fondul unei amortiri totale a poporului roman!
         Lasati gratarele si berea de-o parte, lasati plimbarile aiurea-n tramvai si alte ocupatii "importante", si mergeti la vot! Dureaza foarte putin, dar are efect pe termen lung.
Astfel, va veti decide singuri soarta si nu veti mai avea pe cine invinovati de situatia tarii. Asta in cazul in care va convine.
Daca va place sa traiti ca o turma fara creier, sa zaceti in mizerie, asteptand ca moartea sa vina lent, atunci nu votati!
          Nu uitati ca politicienii au agenda proprie si ca de fapt, nu dau doi bani pe noi! Vor doar sa-si atinga scopurile si interesele personale! Iesiti din amortire! Luati-va soarta in propriile maini!
ROMANIA, TREZESTE-TE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu