Clock

miercuri, 11 iulie 2012

Cocalarul suburban

           De cand sunt in Bucuresti, sunt asaltat din toate partile de cea mai infecta si mai parazita specie din Romania: cocalarul infect! Acesta este de obicei tigan, burtos, poarta intotdeauna vara un maieu sau un tricou soios ridicat deasupra burtii, scuipa flegme si seminte, vorbeste vulgar si in gura mare, se ingramadeste a moarte oriunde se da ceva gratis (cum ar fi mostrele gratuite din supermarketuri, din care nu se mai satura), pute de la 1km de lesini, te blocheaza in parcare cu cea mai mare nesimtire, desi sunt alte locuri libere, asculta manele la maxim in masina, sau la fereastra daca sta la bloc, isi "spala" masina in fata blocului, face gratare pe balcon, urla ca la ma-sa acasa pe scarile blocului, scuipa si arunca seminte de la balcon, injura pe oricine are el impresia ca se uita ciudat la el si tot asa!
          Cel mai mult la el se remarca mirosul! De obicei isi da cu tone de parfum contrafacut, se imbraca numai de la Europa cu haine "de firma", se inghesuie sa faca "rezervare" prin cluburi, se pisa pe unde ii vine, urla ca un urangutan in calduri si mai ales, pute!
Pute vara de-ti muta nasul din loc!
          De ce se dezvolta aceasta subspecie inumana, acesti labagii de 2 lei? Se dezvolta fiindca majoritatea il tolereaza! Fiindca oamenii se feresc sa-i faca vreo observatie, chiar daca ar avea dreptate 100%, fiindca oamenii se tem de el, cand il vad ce tigan borat si infect este! Se tem de el fiindca sunt prosti si intervin numai daca sunt afectati direct! Iar acesti boraci, prind tupeu din ce in ce mai mult fiindca au vazut ca sunt tolerati, ca prostii si retardatii le dau bani pe parcarile gratuite, le dau bani cersetorilor balaoachesi, le cumpara cacaturile de 3 lei pe care ei le vand la preturi de 10 ori mai mari, fac cumparaturile de la ei in piata, si tot asa!
Deci, degeaba sunt eu si altii cativa impotriva acestor aberatii umane, daca majoritatea ii accepta si ii tolereaza!
          In curand Romania nu va mai exista! Acum ia nastere Rromania! O tara a cocinei, mizeriei umane, a hotilor, a spagilor, a crimelor si a violurilor!
Iar voi ceilalti, dormiti in pace! Dormiti, ca cineva va "lucreaza"!

2 comentarii:

  1. In Romania, centrul marilor orase a ajuns sa fie dominat de acesti tigani! Romania, ai zilele numarate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Romanie se schimba! In mai rau! adica se mai inegreste, pe zi ce trece!

    RăspundețiȘtergere