Clock

miercuri, 4 iulie 2012

Circul continua

          In ultima vreme Romania a devenit subiect de presa prin marile ziare ale lumii. Si nu din pricina vreunei realizari marete (ca autostrazile noastre sunt vesnic in constructie), ci din cauza circului politic!
Mascaricii, coruptii, pupatorii in dos (din ambele tabere), fac o galagie mai mare ca un stol de gaste. Si pentru ce? Pentru accesul la ciolan. Primii din cauza ca au pierdut din ciolan, altii ca nu mai au randare sa muste din el! Il ataca Base pe Ponta cu plagiatul, hop si Ponta cu suspendarea. Buldogii din ambele tabere isi sar la beregata, iar intre timp tara se duce de rapa!
         Nici nu ai de partea cui sa fii, mai ales ca noi avem o mare dilema: avem de ales intre comunisti si comunisti. Grea alegere... Cum sa stabilesti dintre doi hoti, care e mai mare? Cum sa fii de partea vreunui politician cand aflii ca a turnat la "secu", ca singurele realizari pe care le are cand e la putere e imbogatirea proprie, iar sanatatea, educatia, infrastructura si altele se duc de rapa.
Din cauza circului lor, leul se duce de rapa, investitorii fug si la televiziuni e un circ permanent.
Ar trebui ca toti politicienii din Romania mai mari de 30 de ani sa nu aiba acces la nici o functie publica, iar daca provin din familii comuniste, turnatoare sau tortionare, sa le fie interzis acest lucru pe viata!
       N-am avut niciodata conducatori cu coloana vertebrala! Intotdeauna am fost condusi de tradatori si vanzatori de tara, care si-au cumparat domnia, cedand marilor puteri bogatiile tarii!
Asa era pe vremea turcilor, asa e si acum! S-au dat de pomana bogatiile la rusi, acum se dau la americani.
Dar totul e bine, cand cei de la putere sunt lasati acolo sa fure, sa ia spagi, sa-si bata joc de bogatiile tarii si sa nu raspunda in fata nimanui!
Pana nu ne vom ridica toti, nu vom scapa de ciuma comunisto-securista care conduce in continuare Romania dupa '89.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu