Clock

vineri, 22 iunie 2012

Soc! Adrian Nastase s-a impuscat!

           A innebunit toata presa! Zi si noapte se scriu articole, se fac emisiuni, se dau "detalii" care mai de care mai de "incredere". Toata lumea vorbeste de "sinuciderea" lui Nastase! Toata lumea are ce a vrut: paine si circ!
           Nu mai stie nimeni ca presedintele-marioneta Basecu a promulgat legea prin care suntem spionati si cand ne ducem la WC, nu mai stie nimeni ca finalizarea autostrazii soarelui s-a amanat (pentru a cata oara) undeva in Iulie, nu stie nimeni ca securitatea comunista (care conduce de fapt Romania), planifica sa interzica detectoarele de radar, sa scumpeasca energia electrica, sa majoreze iar preturile la alimente "ca a fost canicula", etc. Nimeni nu mai vede nimic din ce se intampla in tara asta! Nu! Acum avem ce discuta: s-a sinucis Adrian Nastase, chiar daca in realitate nu e a asa! Dar de, mai bine se vinde un ziar care prezinta o minciuna (pentru ca doar a incercat sa se sinucida) decat orice ziar care ar prezenta un adevar!
           Asta ne place! Sa vedem sange! Sa vedem dramele altora! Sa ne bucuram de raul lor, de tigania prezentata la televizuni, de certurile de mahala facute in direct, de orice, numai de realitate nu!
Si realitatea este ca in Romania s-a intors dictatura, s-a intors comunismul si s-a intors securitatea! Intrebarea este daca a plecat vreodata, sau doar si-a schimbat forma pentru a indobitoci o tara, a o saraci, a o face sa-si piarda identitatea nationala, pentru ca mai apoi sa fie vanduta la straini pe nimic, doar pentru ca actualii criminali care ne conduc sa prospere!
           Dar romanii dorm, multumiti ca au ce vedea la televizor! Le place sa vada crime, scandaluri si telenovele de prost gust! Ce mai conteaza ca totul se duce de rapa si ne indreptam spre fascism?
Traiasca scandalurile politice si mondene, ca ele ne tin in viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu