Clock

marți, 22 mai 2012

Legea "Big Brother" a fost adoptată

         
      Pe ascuns, si fara mare tam-tam in presa nationala, cea mai comunista si mai securista dintre legi, si anume legea de a fi spionati "legal", a fost adoptata de clasa de porci burtosi care ne conduc!
De acum inainte, orice securist nespalat si balos, ne va putea asculta telefoanele, intercepta corespondenta, verifica ce cu cine si unde am vorbit, ce am citit pe internet, ce pareri ne-am exprimat, etc.
          Sa nu credeti ideea marsava declarata de acesti criminali, cum ca nu se va accesa continutul mesajelor! Sub nici o forma! Cum sa reziste acesti securisti, fosti tortionari si criminali ai regimului comunist sa nu-si bage nasul si in continutul mesajelor? Pai tocmai asta e si ideea! In acest fel, orice persoana va putea fi santajata si amenintata de politicieni corupti, militieni tigani si criminali, ca sa-si atinga scopurile infecte si criminale!
Daca nimeni nu a considerat ca cea mai criminala si mai odioasa dintre legi, merita proteste masive de strada si lupta efectiva cu acesti criminali, atunci asta este ce meritati! Asta este ce meritam cu totii, pentru ca un dictator si niste politicieni corupti si criminali, exista si sunt acolo, doar pentru ca noi le dam aceasta putere!
         Atata timp cat noi acceptam ca vitele orice lege criminala, suntem la fel de vinovati ca si ei!
Daca Curtea Constitutionala a declarat aceasta lege ca ilegala si ca lege care lezeaza dreptul la intimitate si la viata personala, cum se face ca acum, o ceata de analfabeti burtosi, infecti si fosti securisti, adopta pe furis aceasta lege?
         Chiar nimeni nu vede acest lucru? Ne-a fost frica de Ceausescu, si pe buna dreptate am condamnat abuzurile securitatii si ale comunismului! Iata ca acestea nu au disparut, ci doar si-au schimbat forma si sunt din nou la conducerea acestei tari, care de 2000 de ani este furata, vanduta si jefuita!
Nu protestati? Va veni ziua in care si respiratia va va fi monitorizata iar propriile case vor deveni niste inchisori!
         Asta pentru ca acceptati orice! Ati devenit niste zombi, condusi doar de instincte!
S-a dus si ultima dintre libertatile castigate cu sange la Revolutie! Comunistii, militia si securitatea au invins!
Traiasca noua republica securisto-comunista Romania!

3 comentarii:

  1. s-a zis cu libertatea noastra! si sunt atat de sadici ca ne mai pun sa si platim pentru a fi spionati!

    RăspundețiȘtergere
  2. chioru a promulgat-o! securistu'!

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi acum ati aflat? Uite ce scandal a iesit iar!

    RăspundețiȘtergere