Clock

miercuri, 2 mai 2012

A cazut guvernul! Ce urmeaza?

        Dupa lupte mai mult sau mai putin cinstite, guvernul MRU abia instalat a cazut la prima motiune, atunci cand mai marii PDL-ului erau mai mult ca siguri ca nimic nu se va intampla. Acestia au subestimat traseistii politici, care simtind precum sobolanii ca se scufunda corabia puterii, au fugit la adversari, mirosind ca PDL-ul nu mai e in preferintele electoratului.
        O alegere facuta de niste tradatori, care daca ar fi crezut cu adevarat in ideologia partidului in care au muscat din ciolan, nu l-ar fi parasit la nevoie. Dar, dupa cum stim, politicianul roman lipsit de coloana vertebrala, nu are nici o legatura cu cinstea sau onoarea, sobolanii politici au fugit la partidele unde cred ei ca vor apuca din nou ciolanul pentru inca 4 ani. Pai de, mai au si ei de terminat niste vile, vor sa-si schimbe masinile, mai au neamuri de angajat, mai au firme de devalizat, mai au paduri de furat, infractiuni de acoperit, si tot asa.
Cum sa renunte un burtos jegos si hamesit de foame la ciolanul puterii? Nu e problema ca au fugit de la un partid la altul! Multi fac asta de foarte multi ani, plecand de la un partid la altul, dupa cum bate vantul puterii.
        Acesti imbuibati imputiti, mostenitori al vechiului PCR si al vechii securitati, care au furat tara in ultimii 30 de ani, nu merita sa fie votati! Trebuie sa votam cu oricine alticneva, mai putin cu acesti tradatori si paraziti ai societatii! Sa incetam sa mai votam niste bosorogi comunisti sa ne conduca! Niste securisti, neamuri ale fostilor secretari PCR, ai tortionarilor si ai securistilor! Nu depinde decat de noi!
        Nu va lasati cumparati de pomenile electorale facute din bani obtinuti ilegal si care intotdeauna contin numai lucruri expirate si de calitate proasta! Nu mai credeti in promisiunile acestor escroci! Aveti dreptul la un viitor mai bun, pe care il puteti fauri singuri, sanctionand prin votul dvs. javrele ordinare care vor sa prinda iar guvernarea! Fara partide mostenitoare ale comunismului! Visul Revolutiei a fost o tara fara comunisti!

Un comentariu: