Clock

duminică, 22 aprilie 2012

Victima unui accident, jefuita de tigani

       La inceputul acestei luni, in Craiova pe Bulevardul 1 Mai, a avut loc un accident rutier soldat cu o victima.
Aceasta in loc sa beneficieze de primul ajutor, a beneficiat de "primul furt" de la niste tigani aflati in zona, care nu dadeau doi bani pe faptul ca victima se afla in stare grava ca urmare a accidentului.
      O persoana a fost destul de inspirata sa filmeze momentul, altfel nu am fi aflat niciodata ce s-a intamplat cu adevarat. In filmulet se vede clar cum un tigan jegos cotrobaie prin bagajele victimei, iar apoi o tiganca grasa si imputita o buzunareste pe victima si baga un portofel in sanul spurcat.

Asta e adevarata fata a tiganilor ciorditori, care fac pe victimele discriminarii, care sunt aparati de numeroase ONG-uri (care de fapt se folosesc de pretext pentru a scoate bani), care sunt pupati in fund si compatimiti de americani, ca vai, ce discriminati sunt ei!
        Toti vorbesc despre drepturile tiganilor, care au ca unica indeletnicire furtul, la nivel mondial, si care ne fac de ras peste tot in lume, dandu-se "romi" sau romani.
Unde sunt acum toate asociatiile care protejeaza aceste scursuri? Unde sunt marii aparatori ai tiganilor din America? Nu vin sa ne mai povesteasca noua ce oameni deosebiti sunt ei si cum le incalcam noi drepturile?
Tiganii au ajuns in ziua de azi sa aiba mai multe drepturi decat romanii in tara lor! Au locuri preferentiale in facultati, au posturi rezervate la diverse institutii, beneficiaza de asistenta medicala (pe care nu o platesc niciodata), fura, nu dau taxe sau impozite, nu se conformeaza nici unei legi, etc.
       Ba peste toate astea, au plecat la ciordit si cersit prin toata Europa, si ne fac de ras, dandu-se romani!
Daca se vorbeste atat despre drepturile tiganilor, de ce nu se pomeneste ca au dreptul si obligatia la munca, nu numai la parazitarea societatii? Cioara borata care a jefuit-o pe biata femeie, a adus acte ca "bolnava psihic". Cine stie de la ce javra infecta de medic corupt a obtinut asa ceva! Acel animal infect care i-a dat asemenea acte, ar trebui arestat si incarcerat pe viata, impreuna cu tiganii pe care i-a ajutat! Acesti paraziti nu pot fi educati sau integrati vreodata! Sunt niste dezaxati, niste criminali innascuti, care distrug aceasta tara si tot ce a mai ramas din ea, iar politicienii burtosi, in majoritate niste bosorogi comunisti, ii lasa in pace, pentru ca au nevoie de votul lor!
        Cauza principala pentru comportamentul tiganilor se afla in clasa politica infecta si putreda care ne conduce, si care isi vad numai propriul interes! O clasa politica formata din fosti turnatori, tortionari, comunisti si securisti ai fostului regim! Pana nu vom scapa de aceasta ciuma rosie, Romania nu va evolua niciodata!

Tiganii ciordesc victima unui accident!


4 comentarii:

 1. pai la ce va asteptati de la un neam de ciorditori jegosi?

  RăspundețiȘtergere
 2. sa fie arestati asemenea infractori care nu au nici un pic de suflet!

  RăspundețiȘtergere
 3. cea mai infecta si mai jegoasa specie!

  RăspundețiȘtergere
 4. aoleeeeeeu! ce boratuuuuuri

  RăspundețiȘtergere