Clock

miercuri, 25 aprilie 2012

Migratia politica

           In ultima vreme suntem asaltati de stiri care ne prezinta cum anumiti politicieni isi dau demisia de la partidele de la care au supt atatia ani bani si au avut putere, pentru a se muta la partide mai bine cotate in sondaje.
          Un asemenea lucru ar trebui interzis prin lege! Acesti hoti burtosi, pentru a beneficia in continuare de privilegii si de cat mai multi bani, se muta de colo colo, cum li se pare lor ca le vine mai bine.
Aceste prostituate politice, ar trebui eliminate pe viata din politica. Numai asa am putea scapa de securistii din guvern, care ne-au distrus in ultimii 20 de ani. In acest fel, acestia vor sa fure si sa distruga in continuare, ocupand functii din partea unor partide diferite.
Mi-e sila si scarba de acesti oameni, dar din pacate, noi i-am pus acolo. Si prin faptul ca nu mergem la vot, le dam ocazia sa faca escrocherii, sa aranjeze alegerile manipuland tiganii si pensionarii cu pachete de mancare expirata si ligheane de plastic!
           Din pacate, Romania din prezent este o tara cu politicieni fara coloana vertebrala, fara bun simt si fara scrupule! Atata timp cat avem ceva de spus, ar trebui sa iesim in strada si sa-i dam jos pe acesti comunisti!
A fost o tentativa anul trecut, dar care s-a atenuat in prezent pana a disparut...
Sa avem grija sa nu votam partidele care accepta traseisti politici, pentru ca astfel  nu vom scapa de hoti!
Va fi exact ca in zicala: "Lupu-si schimba parul, dar naravul ba!"Un comentariu:

  1. niste tarfe, toti !niste lichele securiste si comuniste!

    RăspundețiȘtergere