Clock

luni, 9 aprilie 2012

Intimitate? Doar in visele dumneavoastra!

          De mai multi ani se duce o campanie intensa de popularizare a teoriilor conspirationiste, referitor la faptul ca suntem spionati pe internet! Sa fie oare adevarat? Chiar ne urmareste cineva zi de zi, pas cu pas? Ne asculta cineva telefoanele? Stie cineva tot ce vorbim la telefon si cu cine? Ne citeste cineva e-mailurile?
Ei bine, DA! Nu e paranoia, nu e teorie conspirationista! Atata timp cat "serviciile" de la noi din tara ne recomanda ca pentru a purta o discutie confidentiala e nevoie sa indepartam atat bateria telefonului, cat si cartela acestuia, nu e numai o teorie.
         Nu va inchipuiti acum ca sta cineva cu o casca in ureche, un fel de centralista de pe vremuri,  si cand si cand schimba "mufa" la unul si la altul sa afle ce spune. Nu! Acum exista computere care au rol de spion, si care detecteaza anumite cuvinte "cheie"! Ele filtreaza orice discutie de pe planeta, si cand detecteaza anumite cuvinte, incepe sa le inregistreze si le transmite "urechilor albastre" spre analiza.
         Cum merge treaba la noi? Pai avand in vedere ca Romania e o tara corupta, orice securist cu acces la tehnologie ne poate spiona linistit, la orice ora: telefonul, e-mailul, sms-ul, etc. De ce? Pentru ca nimeni nu-i supravegheaza pe ei, pentru ca sunt niste slugi politice fara coloana vertebrala, pentru ca asa pot santaja oameni cu bani si putere si asa pot accede si ei catre functii sau averi.
Numai hotii nu sunt prinsi! In rest, burtosii de militieni, cot la cot cu spionii tarii, ne urmaresc fiecare miscare, risipind banii nostri din taxe si impozite pe scopuri personale.
Se plimba fara rost cu masini scumpe, folosesc echipamente de interceptare de sute de mii de euro, nu pentru noi, ci impotriva noastra. Atata timp cat le permitem acest lucru, nu numai ca vor abuza in continuare, dar vor incerca sa isi legalizeze abuzurile. A venit timpul sa spunem "nu" acestor escroci, acestor teroristi virtuali, care nu au nici un Dumnezeu si lucreaza doar pentru cel care plateste mai bine.
          Romania, ajunsa o biata colonie straina, nu mai are nici o sansa! Criminalii din '89 sunt la putere in continuare si vor ramane acolo, pana vor disparea fizic.
In rest, tara se duce in jos, incet dar sigur. Daca lucrurile vor evolua tot asa, in scurt timp nu va mai exista ca natiune!
Se spune ca "o tara are conducatorii pe care ii merita" si ca "somnul ratiunii naste monstri"! Oare, asa sa fie?

2 comentarii:

  1. pai voi ati crezut vreodata ca securitatea si turnatorii au disparut?

    RăspundețiȘtergere
  2. atata timp cat nimeni nu reactioneaza, va fi si mai rau!

    RăspundețiȘtergere