Clock

miercuri, 21 martie 2012

Tara bananiera, Romania

      De ce un titlu asa dur? Pentru ca Romania este, din punct de vedere politic, o tara bananiera! Degeaba are resurse, bogatii nemasurate si peisaje deosebite! Clasa politica alcatuita in totalitate din comunisti si fosti securisti face ca tot ce este frumos in tara asta sa arate urat!
Muntii i-au transformat in munti de gunoaie, distrugand mediul pentru ca si-au trantit vile somptuase in varful muntelui, pe urma au construit drumuri crescand gradul de poluare, apoi au taiat padurile furand tot ce se putea fura si trimitand materialele peste hotare, in timp ce ai nostri mor de foame.
      In capitale si-au ridicat "terase"cu preturi demne de Monaco, frecventate de cei mai abominabili tigani interlopi, care sunt pe mana cu politicienii (a se vedea cazul Mircea basescu), care la randul lor sunt in cardasie cu judecatorii, care au la dispozitie actuala militie, toti luptand impotriva omului pasnic, platitor de taxe si impozite, din care fura mai toti sus-numitii!

       Degeaba are Romania copii super-dotati, oameni frumosi si inteligenti, peisaje de vis si bogatii invidiate de toata Europa! Cine beneficiaza de ele? Cine si-a trantit vile pe tot litoralul si l-a transformat intr-o tiganie fara margini? Cine fura de 20 de ani si nu pateste nimic? Politicienii burtosi, formati din fostii securisti, care au facut averi prin furt, santaj, prostitutie, trafic de droguri, crima organizata si orice alta ilegalitate posibila!
Tigania a ajuns la mare putere in acesti ani! Dintr-o clasa antisociala, formata in marea majoritate din hoti, criminali si proxeneti, au devenit cei mai curtati de politicieni!Presa de rahat din Romania ii ridica in slavi pe la televiziunile infecte din Romania, in timp ce ei ne fac de ras prin strainatate, jefuind, violand si facand crime!
       Nu suntem rasisti daca recunoastem aceste lucruri! Da, e adevarat, de multe ori sunt implicati si romanii in asemenea fapte, dar majoritatea infractiunilor sunt comise de tigani! Acestia s-au asociat cu masa burtoasa si corupta numita militie (la noi politia nu exista). Acestia sunt niste slugi umile ale politicienilor, tiganilor interlopi si al oricui are bani sa contribuie la fondul "organului" cu salarii reduse de Maria Sa, Basescu.
TOTI politicienii actuali sunt urmasii fostilor securisti criminali si tortionari!

La momentul actual, Romania nu merita sa fie conduse de lichelele locale! Teatrul ieftin care se desfasoara azi, respectiv "clasa de tineri politicieni", este o manevra marsava si scarboasa, care poate fi crezuta doar de un ochi neavizat. Ei sunt doar niste biete marionete, aflate vremelnic in functii, si care sunt manipulati in culise de politicienii criminali, mostenitori ai regimului comunist!

       Circul numit "legea lustratiei"a fost un praf gros si consistent aruncat in ochii prostilor! Au fost condamnati doar fostii securisti si comunisti, care oricum nu mai puteau fizic sa ocupe posturi de conducere.  Cei mai mari criminali ai acestei tari, turnatori si tortionari ai fostului regim, ocupa azi posturi inalte de demnitari, si pozeaza in biete victime. Sa nu uitam de "umilirea" lui Basescu, de cand a devenit presedinte! Acesta a fost "umilit"cu case de protocol, afaceri nenumarate, cu fiica cea "culta" europarlamentar, cu cumetrii cu interlopi (vezi fratele), cu asocieri cu persoane suspecte si alte lucruri lipsite de importanta.

Care e diferenta intre o tara bananiera condusa de un dictator si Romania condusa de "cinstitii"politicieni? La ei, crimele sunt pe fata!La noi, sunt prezentate ca "masuri dureroase, dar necesare", de catre niste politicieni imbuibati, comunisti si securisti pana in maduva oaselor!

Un comentariu:

  1. sculati voi oropsiti ai vietii! prietenii stiu de ce! :)))

    RăspundețiȘtergere