Clock

miercuri, 7 martie 2012

Militia criminala! Criminalul din Bucuresti!

           Faptul ca militia e formata din oameni fara creier e bine cunoscut in intreaga lume! Dar in Romania, s-a ajuns la un fapt si mai aberant: nu numai ca militienii sunt prosti de dau in gropi, dar mai sunt si bolnavi psihic!
Aroganta, ingamfarea si crima organizata sunt  caracteristicile lor principale.
           Criminalul care a facut atatea victime din cauza instabilitatii sale psihice, a fost declarat "apt" din punct de vedere psihologic de catre "medicii" din cadrul militiei nationale. Militia este o adunatura de spagari ordinari, criminali, care au ajuns acolo numai pe pile si linguseli si avanseaza tot la fel. Sunt pline ziarele de militieni escroci, asociati cu cei mai murdari interlopi si escroci, hoti, proxeneti, traficanti de arme, criminali, etc.
Acestia se apara unul pe altul si se acopera dincolo de limitele legii, musamalizand orice reclamatie sau sesizare facuta la adresa lor! Sotia criminalului l-a reclamat pe acesta la colegi, care nu numai ca nu au luat nici o masura impotriva criminalului, ba chiar l-au acoperit si l-au compatimit!
         La fel se intampla in cazul oricarui roman obisnuit! Ca sa se faca ceva, trebuie sa fii om cu bani si cu putere, altfel nu ai nici o sansa impotriva acestor criminali cu acte in regula! Nu esxista oameni cinstiti in militia romana, ci doar unii care fura mai putin. In rest, interes si mafie!
Acest criminal trebuie judecat de urgenta si condamnat pe viata pentru crimele pe care le-a facut! Nu merita nici un pic de mila, pentru ca a nenorocit oameni nevinovati. "Avocata" apararii incearca sa-l scoata basma curata pe acest criminal ordinar, mizand pe faptul ca poate fi declarat nebun, pentru a scapa de consecintele legii! Sper ca judecatorii sa ii dea o sentinta definitiva si irevocabila cu pedeapsa maxima, atat lui cat si complicilor care l-au ajutat si l-au tolerat sa ramana intr-o functie pentru care nu avea nici o pregatire si nici macar nu era stabil psihic!
          Cine stie cati criminali mai sunt in actuala militie care au fost declarati "apti" la testarile psihologice?
In aceasta caracatita mafiota se intra numai pe pile, spagi si interventii politice! O asemenea institutie ar trebui desfiintata si apelat la firme din strainatate, care sa nu aiba nici un interes personal in interventiile lor!
Legea in republica comunisto-securista Romania este facuta de criminali, mafioti, turnatori, securisti si politicieni de tinichea! Cea mai mare scoala de infractori din tara se afla in militie si la vama!

4 comentarii:

  1. Cei mai mari corupti si criminali!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mister spagari jegosi si photo care au facut aver I uriase din furturi si coruptie

    RăspundețiȘtergere