Clock

luni, 12 martie 2012

Clientul nostru, fraieru' nostru!

        In Romania ultimilor ani si-au deschis filiale in Romania, toate marile branduri internationale, printre care si Sephora! Toate bune pana aici, dar sa te fereasca Dumnezeu sa intri in vreun magazin! Daca intri, nu poti sa te uiti linistit la ce te intereseaza, ca "agentu' de ordine" vine si se hlizeste la tine intr-o forma absolut jenanta! Vine, se baga in sufletul tau, si nu mai pleaca nici mort, de parca ai venit acolo ca ultimul jerpelit si sigur ai venit sa furi!
        Nici macar nu incearca sa fie discret! Cu o araoganta demna de militianul din intersectii, sta, te urmareste, nu-ti scapa nici o miscare. Degeaba dai semne ca ai fi deranjat de "atentia" lui! El nu se lasa! El e "organu'" si datoria lui e sa te urmareasca. Daca intra mai multi clienti odata, deja e derutat! Nu mai stie pe cine sa urmareasca si pe cine nu! Personalul magazinului nu e cu nimic mai prejos! Te priveste superior, ca si cum ar face parte din rasa ariana. Se uita cu dispret la tine, iar daca iesi fara sa fi cumparat ceva, te priveste ca pe un rahat! De parca ele, educate prin universitatile din Paris, cu doctoratele la zi, ti-ar fi acordat "sansa vietii"! Te-au lasat sa intri in magazin, si tu, intri si nu cumperi! Nu e posibil asa ceva!
Le e frica de hoti! Probabil ca sunt unii care intr-adevar fura, dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie tratata astfel! Mi se pare o mizerie si o insulta sa fi tratat astfel!
Nu o sa mai intru asa curand in "magazinul lor de elita"! Mai bine undeva unde e mai modest, dar esti tratat omeneste....
O sa revin si cu o povestire referitoare la modul in care suntem tratati de "consultantii" de la "relatii cu clientii" de la diverse companii!

Un comentariu:

  1. marea majoritate sunt niste retardati fara educatie, genul de militieni

    RăspundețiȘtergere