Clock

joi, 2 februarie 2012

Retarded france!

        Francezii, cea mai imputita si lasa natiune din cate exista, s-au gasit sa faca misto de romani si de Romania!
Oare ce au de oferit acesti fanatici, corciti in marea majoritate cu toate natiile lumii a treia? Nimic! Sunt niste javre ordinare infecte, nespalate si puturoase! Din cauza ca nu le place munca, au importat la greu negrii din fostele colonii, care le-au luat si femeile si acum exista in toata franta (nu merita majuscula), o generatie retardata, corcita si infecta!
Ce face un retardat care stie ca nu are nimic de scos in fata? Se ia de altii, fara nici un motiv!
Stim cu totii "vitejia" de care a dat dovada aceasta tara imputita in razboaiele mondiale! Toate tarile au iesit la lupta cu soldati, ei au iesit cu tarfe! Tarfe care sunt faimoase in toata lumea!
         Pana mai acum cativa ani se plangeau de tiganii din Romania ca le sunt incalcate drepturile, iar acum cand au ajuns la ei, nu stiu cum sa faca sa-i deporteze mai repede!
Piticul cocosat de la Notre Damme face pe viteazul acum, avand impresia ca daca mai linge niste dosuri negre (majoritare in franzikistan), mai castiga niste voturi!
Are cineva ceva de invatat de la niste francezi care locuiesc in tara cu cei mai multi pedofili pe suta de metri? NU! Are cineva ceva de invatat de la jegosii bogati, corupti, lingusitori si curvari? NU!

        Stiti cum iti dai seama ca Mos Craciun e francez? Pute si cauta directia spre Mecca prin casa!

Francezii sunt o natie de lingai, de putori retardate, care fac bani grei in Romania si care ar trebui sa ne linga talpile pentru ca s-au imbogatit de aici! Sunt niste javre zgarcite si infecte si alaturi de macaronari jegosi din italia, stau si fac misto de Romania! Hodorogii din ambele tari vin sa-si caute sotii la noi in tara, pentru ca femeile lor sunt tarfe, hoate si nespalate!

franta este o tara musulmana, plina de tziganii lor, pe care nu-i critica pentru francezii sunt renumiti pentru dorinta lor de nestapanit pentru lucruri lungi si negre! Iar cel mai important in franta este ca si "barbatii" si "femeile" lor (care se machiaza si se poarta de nu iti dai seama care ce este!), cauta acelasi lucru: "dotare" cat mai mare si mai neagra!

          Francezi = INFECTI, IMPUTITI SI RETARZI!

2 comentarii:

  1. Cea mai imputita natie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. si stau si rad de noi cand tara lor e plina de magrebieni, iar parisul miroase numai a urina

    RăspundețiȘtergere