Clock

luni, 6 februarie 2012

Demisia lui Boc

           Demisia lui Boc vine prea tarziu si, intr-un moment nepotrivit. Daca ar fi avut coloana vertebrala (ceea ce nu are) si-ar fi dat demisia atunci cand protestele isi atinsesera un maxim de intensitate, pentru ca era clar vizibil ca nimeni nu il mai vrea! Pentru Romania nu a facut absolut nimic, decat a semnat ca primarul documente oficiale, totul la ordinul lui Basescu. A fost omul-molusca, ce nu a indraznit niciodata sa isi refuze seful, fata de care s-a comportat in mod lingusitor si slugarnic!
A plecat din functie urat de toata lumea si asa va ramane in istorie: omul fara coloana vertebrala, majordomul lui Basescu, cu o personalitate stearsa, care a cautat tot timpul sa ascunda hotiile si escrocheriile facute de baronii pdl-isti!
           Prin aceasta miscare, Traian Basescu incerca sa se spele de pacate si sa distraga atentia populatiei de la problemele importante ale tarii, cum ar fi semnarea tratatului secret si nazist ACTA, precum si de scumpirea exagerata a gazelor si a energiei electrice, la "indemnul" obligatoriu al FMI, care se face ca ploua cand aude ca salariile noastre sunt la nivelul tarilor africane, dar el vrea preturi ca in Europa.
           Acesti escroci au pus mana pe tara noastra si o controleaza in totalitate, intrucat guvernul tarii e format din marionete care ar face orice sa ramana la putere! Niste comunisti ordinari, fosti turnatori si securisti au format toate guvernele de dupa '89 si nici actualii nu fac exceptie de la aceasta regula!
As dori sa ii vad si eu pe acesti burtosi nespalati cum traiesc din salariul minim pe economie si cum se descurca cu scumpirile uriase, suprataxele si birurile pe care le au de platit.
Romania devine un Auschwitz modern, care la suprafata da impresia de democratie, in care nu se vad gardurile de sarma ghimpata si criminalii, deoarece sunt deghizati in politicieni. O modalitate des folosita de tortionarii din lagarele de munca era infometarea detinutilor si controlarea lor prin foamete. La fel se intampla si acum.
Cineva a spus ca "cei mai buni sclavi sunt cei care au impresia ca sunt liberi", si noi exact acolo ne indreptam.
Credem ca suntem liberi, ca putem avea ce dorim, dar de fapt suntem sclavii bancilor (prin rate), suntem sclavii guvernului (prin suprataxarea aberanta), suntem sclavii patronilor (care considera angajatii niste sclavi obligati sa-i slujeasca) si tot asa.
               Romania a renuntat la independenta cand a decis, prin conducatorii incapabili si tradatori, sa se imprumute de bani ca sa aiba din ce fura mai mult ei si neamurile noastre.
Tara noastra a ajuns astazi un lagar de exterminare supervizat cu atentie de "prietenii" nostri din afara.
La un moment dat aceste lucruri se vor acumula, si toata lumea va avea din nou o izbucnire, vor face din nou o Revolutie in care sa scape de aceasta ciuma politica ce ne distruge vietile!

4 comentarii:

  1. boc arata asa cum a fost: un om sters!

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost si a ramans un lingau fara coloana vertebrala!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar arata a om sters :)

    RăspundețiȘtergere