Clock

miercuri, 22 februarie 2012

Cancer pe paine!

        Incet si pe ascuns "Codex alimentarius" (programul iluminatilor de exterminare a populatiei), se infiltreaza in Romania! Deja a inceput sa apara pe etichetele diverselor produse "conform codex alimentarius"!
Ce inseamna asta? Inseamna utilizarea de chimicale absolut otravitoare si cancerigene, de care nu mai poti scapa decat in mormant! Inseamna ca toate remediile vechi de secole, eficiente si fara efecte secundare, vor fi interzise! De ce? Pentru ca marii criminali mondiali care controleaza industriile farmaceutice sa faca bani! Ei au observat ca lumea a inceput sa se reorieteze spre leacurile stravechi, mult mai eficiente si fara atatea costuri!
      Acesti mari bogatasi n-au nici un interes ca oamenii sa fie sanatosi! Un om sanatos nu cheltuie bani pe medicamente, deci firmele respective nu au profit! Ei creeaza medicamente care nu vindeca boala, ci doar prelungesc agonia, facand oamenii sa cheltuie din ce in ce mai mult, cat mai multi ani. Pentru acesti "oameni", viata noastra nu valoreaza nimic! Singurul lor scop este sa faca bani!
Asadar, oricine are o bucata de pamant e bine sa se apuce sa o cultive cu plante medicinale, care vor putea fi folosite mai tarziu. Cei care mai cunosc aceste plante sunt din ce in ce mai rari. E bine sa incepem sa invatam sa le cunoastem, pentru ca vom avea nevoie de ele.
Acum, oricine nu este informat are impresia ca sunt doar povesti! Dar cine deschide ochii suficient, va putea citi pe etichetele alimentelor (de exemplu faina) ca aceste otravuri au inceput deja sa fie folosite!
Vitaminele, mineralele, ceaiurile de plante vor fi interzise si tratate ca si cum ar fi droguri! Oamenii vor devenii din ce in ce mai bolnavi. Desi se vor alimenta, nu vor fi hraniti, deoarece toate vitaminele si mineralele vor lipsi si vor deveni bolnaviciosi si dependenti de medicamente. Exact ce vor marile firme conduse de interese criminale!
       Cine poate e bine sa se pregateasca, pentru ca acele vremuri vor veni! Au si venit deja! Cine are urechi de auzit, sa auda!

2 comentarii:

  1. primim otrava din toate directiile: din aer, de pe pamant, din apa!

    RăspundețiȘtergere