Clock

duminică, 26 februarie 2012

Bucurestiul murdar

         In aceste zile, dupa atata ninsoare, Bucurestiul arata jalnic! Imi vine greu sa cred ca se numea candva "micul Paris"! Azi, Bucurestiul a ramas o copie palida a ceea ce a fost candva! E un oras sufocat de blocuri cenusii, comuniste, inghesuite, fara locuri de parcare, cu strazi mizerabile care sunt spalate doar de sarbatori, plin de noroaie, mizerabil, cu cersetori, cu hoti de buzunare, prostituate, drogati, etc.
Care esre diferenta intre Bucuresti si orice alta capitala europeana? Diferenta e ca ei stiu sa-si ascunda mizeria sub pres, sa nu se vada si fac acest lucru aratand pe prima pagina imagini din capitalele unde mizeria se vede si Bucurestiul. De ce nu reusim sa facem si noi Bucurestiul sa arate altfel, cel putin la suprafata? Pai in primul rand din cauza politicienilor mizerabili si corupti, care au drept singur scop din ziua in care ajung la putere sa fure: orice, oricand, oricat pentru binele sau si al neamurilor sale!
         Se construieste abominabil, intr-un stil haotic si horror langa cladiri monumente istorice, care astfel se subrezesc si ajung sa sa prabuseasca spre bucuria mafiei imobiliare! Cladiri valoroase pier in incendii "misterioase" si nimeni nu este pedepsit! Hotie, coruptie si iar hotie! Astea sunt metehnele comunismului care nu numai ca au disparut, dar s-au intetit...
Vorbesc de Bucuresti, ca este primul oras care se vede din afara, dar la fel este peste tot in tara! Romania a ajuns o republica bananiera, unde tiganii fac legea, justitia e putred de corupta, iar militia sprijina jegurile interlope contra spaga. Nu exista lege, nu exista dreptate, nu exista cinste, nu exista nimic! Numai hoti, fosti comunisti si securisti care fura, distrug si lasa in urma numai moarte si mizerie...
       Bucurestiul si-a pierdut de mult titulatura de "micul Paris". Astazi ar fi mai potrivit sa se numeasca "micul Chernobal", pentru ca incepe sa arate la fel de rau: un oras intepenit in comunism, mizerie si dezolare!

6 comentarii:

 1. Poza a din Primaverii? ca seamana! :)))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. lasa ca face oprescu suspendate! sa vezi atunci! :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. francezii au turnul Eifel, noi avem pasajul Basarab! Nu? :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. iesise si ea la cersit european, ce aveti cu ea? :)))

  RăspundețiȘtergere