Clock

vineri, 6 ianuarie 2012

Viata in 2012

     

A sosit si 2012! An deja ingropat in profetii: economice, apocaliptice si altele! Toata lumea isi da cu parerea despre ce va fi! Care va fi evolutia UE, cum va evolua cursul valutar la noi in tara, piata muncii, constructiile, petrolul, etc. Toata lumea isi da cu parerea! Care mai de care mai "expert" apare pe la televiziuni si indruga verzi si uscate pana face spume la gaura! Si, sa nu-i uitam pe porcii din politica, cum se improasca reciproc cu rahat si se intrec in promisiuni, ca de, anul 2012 este si unul electoral!
     Si inca nici nu a inceput adevarata porcaiala! Ce va urma, stim din anii anteriori, cand au avut loc "alegeri libere"! Or sa inceapa campanii de "sensibilizare" a oamenilor, mai ales a celor de la tara si a celor fara studii cu cate-o punga de faina expirata si niste ulei, si romanul (care a mai ramas roman, si nu e curcit cu tigan), isi va vinde mama, sora, fratele, orice, pentru o bucata de pomana electorala! Si va vota! Va vota, cum face mereu!
" Votez cu ala maica!" "De ce?", "Pai pentru ca mi-a dat pomana!". Asta e mentalitatea dupa care se conduc "romanii", sau cel putin cei care se declara romani!
      In realitate, adevaratii oameni, adevaratii romani, au ajuns o minoritate in aceasta tara! Astazi, majoritari sunt tiganii, infractorii, criminalii, javrele politice corupte, militienii imputiti si spagari, tarfele, alcoolicii, ratatii si drogatii! Asta este rromania in ziua de azi! Romania, a ramas doar cu numele! In realitate, a fost fragmentata, distrusa si pradata de straini cu ajutorul tarfelor politice, care si-ar f*te si mamele, numai sa le fie lor bine!
Niste lepre care au furat tot ce s-a putut fura, care si-au pus neamurile retardate in posturi inalte, care si-au pus amantele in functii de conducere, si au inceput apoi sa strige "hotii".
Romania, cea adevarata, nu mai exista de mult! Mai exista doar o biata colonie a intereselor straine, condusa de niste moluste fara coloana vertebrala, care au ca singur scop imbogatirea si furtul!
      Peste cateva generatii, Romania isi va pierde identitatea total! Va exista o tara unde majoritari vor fi tiganii (atat de linsi in dos de politicieni, pentru voturi), vor fi crime pe strazi, jafuri si mai ales multa mizerie!
Romania va primi cu drag titlul de "Mica Indie a Europei" si nimeni nu va mai dori sa vina sa viziteze o asemenea tara! Va ajunge tara unde se vor folosi toate tehnologiile considerate periculoase de "marile puteri", intrucat scroafele politice care vor conduce taram vor face ce stiu ele mai bine: vor vinde tara, copiii si viitorul tarii pentru a le fi lor bine!

            Asta ne asteapta in 2012! Viitorul luminos, se intinde, dar in jos!

Un comentariu:

  1. E clar ca securitatea isi face "datoria" iar! S-au infiltrat printre manifestanti si au incendiat masini, un chiosc de ziare si altele pentru a discredita manifestatia impotriva securistilor de la guvernare! Ei stiu clar ca daca pica actuala clasa politica, isi vor pierde si ei privilegiile!Jos securitatea criminala!

    RăspundețiȘtergere