Clock

duminică, 15 ianuarie 2012

Securistii, jandarmii si criminalii

        In ultimele zile puterea comunista din Romania s-a simtit amenintata in acelasi mod in care s-a simtit dictatorul Ceausescu si securitatea pe care a creat-o! In marile orase ale tarii, au izbucnit proteste spontane de la niste oameni, in special tineri, care au curajul din nou, sa-si strige nemultumirea impotriva clasei criminale de fosti comunisti si securisti care astazi conduc tara! Nemultumirea incepe sa izbucneasca iar serviciile secrete criminale din aceasta tara si-au inceput actiunile marsave impotriva protestatarilor.
Acestia si-au infiltrat elemente subordonate pentru a crea panica impotriva protestatarilor, intocmai ca in Decembrie 89! Acestia se pretind a fi de partea manifestantilor, dar de fapt spioneaza pentru a afla date si nume pentru ca mai tarziu organizatorii sa sufere "rigorile legii", adica cu alte cuvinte sa fie arestati si interogati intocmai cum au facut acesti criminali cu tinerii nostri la Revolutie!
      Pana cand va mai fi aceasta tara condusa de niste lepre jegoase care au purtat cu mandrie carnetul de membru PCR in buzunar? Pana cand vom mai fi batuti, arestati si torturati de militia kgb-ista aflata in slujba securistilor de servici? Aceasta tara nu mai este independenta! Este o biata provincie condusa de interese straine si criminale, care au ca singura agenda furtul si dezmembrarea acestei tari!
A venit timpul ca toti cei vinovati sa plateasca! Sa daramam dictatura neo-comunista care stapaneste astazi Romania si care vrea sa se impuna prin jaf, santaj si crime!
       Conditiile in care romanii au ajuns sa traiasca au ajuns mai ingrozitoare decat pe vremea lui Ceausescu! Cel putin atunci nu erai exectutat de banci pentru datorii! Cine are interes sa distruga oamenii acestei tari? Cine are interes sa vanda tot ce se poate vinde si sa bage in conturi personale miliarde de euro?
Il condamna acesti fatarnici pe Ceausescu, dar de fapt au ajuns sa-i continue opera de infometare si de torturare a oamenilor din propria tara!
       Serviciile secrete criminale trebuie deconspirate si arestate, impreuna cu clasa politica murdara care ii plateste si ii sustine! Jandarmeria, aceasta adunatura de gorile fara creier, trebuie sa apere interesele cetatenilor, nu pe ale politicienilor incompetenti si corupti!
       Romania nu a scapat niciodata de criminalii securisti si tortionari! Militia nu a disparut, doar si-a schimbat forma si denumirea!

      Jos criminalii comunisti si clica lor depravata care au pus mana pe fraiele acestor tari! Jos mafiotii demonici care distrug aceasta tara! Jos comunismul disimulat in democratie!

Un comentariu: